Hogyan tudnék legközelebb is észnél maradni és nem hülyeséget csinálni?
Fél évvel ezelőtt annyira összejöttek a bajok, hogy komolyan gondolkodtam az öngyilkosságon.
Azóta megoldódott minden. Most visszagondolva, fel sem tudom fogni hogy juthatott ilyen az eszembe. Meg is ijedtem magamtól, mint ha nem is én lennék. Nem is gondolnám magam olyan embernek aki öngyilkos tudna lenni, mégis bizonyos élethelyzet úgy tudja hozni bárkinél a gondolatokat, ebből is látszik.
Ha ne adj Isten, mégegyszer olyan élethelyzetbe kerülnék, amit nagyon nem akarok többet, hogyan lehetne elkerülni a gondolatát is az öngyilkosságnak?
És azt hiszem értem azt a mentális állapotot amikor arra gondol az ember, hogy már minden mindegy. Pedig az idő mindent megold, csak azt a kis időt kell kibírni vagy megoldani a problémákat. De az is nagyon egyértelmű, hogy milyen könnyen bele lehet csúszni ezekbe a gondolatokba amikor nagy bajban van az ember. Szóval ez egy nagyon kemény dolog és azt akarom elkerülni, hogy amikor megint padlón leszek, mert miért ne lehetne ilyen sajnos, akkor is fel tudjak állni, és nem erre gondolni.
Keress fel egy pszichológust.
Pont az ilyen esetekre találták ki őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!