Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nektek mi volt az, amikor a...

Nektek mi volt az, amikor a legközelebb álltatok az öngyilkossághoz?

Figyelt kérdés

2018. szept. 23. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:
35%
Az volt a legközelebb, mikor olyan időszakom volt, hogy akárhányszor átmentem az úton megálltam egy pillanatra az út közepén, és reméltem, hogy elüt egy autó. Persze, mindig tovább mentem utána.
2018. szept. 23. 23:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Igazából semmi extra sztori nem tartozik hozzá. Munkanélküli voltam, reménytelenül szerelmes (negint, mint ahogy eddig mindig), és mindenféle szempontból rohadtul reménytelennek tűnt a jövőm és az egész életem. Kétszer is elindultam az ablak felé azzal a szándékkal, hogy kiugorjak; azaz egyszer oda is mentem, de nem ugrottam ki.
2018. szept. 23. 23:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Az egyik depressziós hullámom közepette bementem a fürdőszobába, és megálltam a kád felett egy késsel a csuklómon. És csak álltam ott. De fura mód jobban éreztem magam tőle, úgyhogy nem tettem meg.
2018. szept. 24. 09:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Beszedtem rengeteg gyógyszert.., aztán lefeküdtem aludni. Tényleg azt hittem hogy többet nem ébredek fel mert egy nagyon erős szívgyógyszert szedtem akkor be.., de aztán mégsem így lett. Másnap kicsit ki voltam.., de direkt nem hívtam mentőt. Még reménykedtem... Aztán kihevertem, és életben maradtam...
2018. szept. 24. 10:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Rengeteg gyógyszert vettem be...túléltem...valahogy...
2018. szept. 24. 19:36
 6/8 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok: mármint úgy valahogy, hogy intenzív osztály lett a vége....
2018. szept. 24. 19:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon sok ilyen eset volt. 2014-ben felvágtam az ereimet, ömlött a vér de aztán elállt.

2015 nyarán volt számomra az érzelmileg legrosszabb, de legveszélytelenebb. összevesztem egy számomra fontos emberrel mert nem számítottam neki, otthonról elvittem egy kést, kimentem az erdőbe és belevágtam a csuklómba, de nem tudtam olyat vágni mint előző alkalommal. Valahogy nem ment csak csöpögött. Órákon át ültem ott valami furcsa állapotban aztán hazamentem, a kést pedig eldobtam.

Aztán 2016 nyarán egy Újpesti 10 emeletesről akartam leugrani, egész a szélén álltam de aztán mégsem. Ugyanebben az évben úgy leittam magam hogy alkoholmérgezéssel kimosták a gyomrom a kórházban. Az nem kísérlet volt, de pont nem érdekelt mi lesz velem.

Furcsa hogy újonnan sokkal rosszabb dolgok történnek velem mint 14-15-16ban de valahogy mégsem reagálom le így. Persze sokat gondolkozok rajta, de nem nyúlok már magamhoz.

22/L

2018. szept. 26. 20:52
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Ha esetleg valakit érdekel, nekem az volt, amikor egyik este kimentem a kertbe, és sírva elkezdtem borotvapengével vagdosni a csuklómat, de sajnos nem tudtam elég mélyre vágni. Abbahagytam a sírást, bementem a lakásba, kiraktam az asztalra a búcsúlevelemet, amit kb egy héttel azelőtt írtam, és elkezdtem felöltözni (pizsiben voltam) azzal a szándékkal, hogy kisétálok a vonatsínekhez. Öltözés közben ismét elbőgtem magam, és rájöttem, hogy még nem tudom megtenni. Visszavettem a hálóingemet, a levelet meg megint elraktam egy fiókba, és sírva aludtam el, de nem utoljára.

2018. szept. 26. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!