Nektek mi volt az, amikor a legközelebb álltatok az öngyilkossághoz?
Nagyon sok ilyen eset volt. 2014-ben felvágtam az ereimet, ömlött a vér de aztán elállt.
2015 nyarán volt számomra az érzelmileg legrosszabb, de legveszélytelenebb. összevesztem egy számomra fontos emberrel mert nem számítottam neki, otthonról elvittem egy kést, kimentem az erdőbe és belevágtam a csuklómba, de nem tudtam olyat vágni mint előző alkalommal. Valahogy nem ment csak csöpögött. Órákon át ültem ott valami furcsa állapotban aztán hazamentem, a kést pedig eldobtam.
Aztán 2016 nyarán egy Újpesti 10 emeletesről akartam leugrani, egész a szélén álltam de aztán mégsem. Ugyanebben az évben úgy leittam magam hogy alkoholmérgezéssel kimosták a gyomrom a kórházban. Az nem kísérlet volt, de pont nem érdekelt mi lesz velem.
Furcsa hogy újonnan sokkal rosszabb dolgok történnek velem mint 14-15-16ban de valahogy mégsem reagálom le így. Persze sokat gondolkozok rajta, de nem nyúlok már magamhoz.
22/L
Köszi a válaszokat.
Ha esetleg valakit érdekel, nekem az volt, amikor egyik este kimentem a kertbe, és sírva elkezdtem borotvapengével vagdosni a csuklómat, de sajnos nem tudtam elég mélyre vágni. Abbahagytam a sírást, bementem a lakásba, kiraktam az asztalra a búcsúlevelemet, amit kb egy héttel azelőtt írtam, és elkezdtem felöltözni (pizsiben voltam) azzal a szándékkal, hogy kisétálok a vonatsínekhez. Öltözés közben ismét elbőgtem magam, és rájöttem, hogy még nem tudom megtenni. Visszavettem a hálóingemet, a levelet meg megint elraktam egy fiókba, és sírva aludtam el, de nem utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!