Ha vagdosom magam, de öngyilkos gondolataim nincsenek és soha nem is lennék az, akkor előfordulhat, hogy gyámság alá helyeznek? Ennyi már elég hozzá? Nem szeretném, hogy ez történjen, ezért kérdezem.
Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 17:33
11/13 A kérdező kommentje:
Nem divatból csinálom szerintem, mert általában figyelek, hogy ne lássák meg csak először nem figyeltem rá és olyan helyen vágtam meg ahol meglátták a heget. De most ezen felesleges összeveszni, a lényeg, hogy ha valami barátom szól valakinek és pszichiáterhez kerülök akkor ne rakjnak gyámság alá vagy zártan be.
2020. szept. 6. 19:18
12/13 anonim válasza:
Tinidivat... Én 30 vagyok és nem tudok leszokni a vagdosásról, pedig terápiára is járok....
13/13 anonim válasza:
#10: Kérdés, milyenre.
Előfordulhat, hogy korlátoznak, de ha önállóan tudsz élni, rendben tartani az otthonodat, segítőkész emberek vesznek körül, akikkel együtt képesek vagytok az életben adódó problémákat, akkor ugyan lehet, hogy előre gondnokot neveznek ki melléd, de az nem tart sokáig, ha őszintén le akarsz szokni. Kiváló a cigarettás hasonlatod, ezt említsd meg a pszichiáternek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!