Tűrnétek 22 évesen, ha apád zsarnokoskodik, fenyeget, úgy beszél veled, mint egy állattal?
Évek óta fenyeget is, hogy megöl, őrjöng, egy porszemnek sem néz... Volt, hogy megpróbált meggyilkolni is. Minden nap ez megy.
Anyám meg helyesel neki és még en vagyok lecseszve, hogy sírni mertem. Ugyanis egy lány egy tulajdon, annak pofa be, az apja akár meg is ölheti, szerintük...
Gyűlölnek, csak akkor nem tudom, miért nem mehettem el 18 évesen... Nem kell sen a pénzük, semmi sem, gyerekként is utáltam, hogy rájuk vagyok utalva... Anyám meg ha meggyilkolna is helyeselne neki.
#9 Ő törte el az enyémet, háromszor akkora.
Egy okom volt, nem mehettem el az erdőre hajléktalannak.... Mert abban a pillanatban az lettem volna, ha életben hagy...
A pénz ami visszatart meg a suli? Milyen pénz?
Tandíjat kell fizetni? Nappalis vagy és nem tudsz mellette dolgozni? Sajnos olyan nincs hogy a kecseke is jól lakjon meg a kaposzta is megmaradjon.
Ebben a helyzetben reálisan kéne látnod, hogy vagy maradsz otthon és eltartanak a szüleid de annak az az ára hogy bántalmaznak. Vagy megoldod hogy el tudj költözni. Hogy?
Pl nézel kollégiumot. Vallalsz hetvégen munkát amiből kifizetet ha nem elég diakhitel.
Ha fizetős a suli es nappali az nagyon drága. Akkor kénytelen vagy másikat keresni ami allamilag finanszírozott és levelező. Amelett tudsz annyit dolgozni hogy ki tudj fizetni egy olcsó albérletet. Én is így végeztem el az egyetemet. Nyilván nem könnyű de én úgy gondoltam jobb mint megőrülni egy ilyen környezetben. Ha otthon maradsz nem kell dolgozni jarhatsz ebbe a suliba. Kezedben a döntés melyiket választod. Ingyen minden szülök nélkül olyan nincs! Ez van.
Elütések. Kapok valami kosztot, amiért órjöngés van, ha nem eszem meg valami miatt, például most, hogy fáj a hasam. Anyám megzavarodott, mert csak rizst ettem, apám meg őrjöng... Mondtam inkább ne főzzön, de azzal nem tud kontrollt kifejezni...
Egyébként meg a másik előnye, hogy itthon lehetek ebben a "szeretetteljes" közegben. Másban nem igen nyilvánul meg.
A zagyva kezdek lennire válaszoltam...
Egyébként azon nehéz megérteni valamit, hogy PÉNZ, meg lehetőség falun...
De öcsémnek autót vesznek, velem meg úgy beszélnek, mint a kutyával.... Az is olyan nagyképű, de ő az isten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!