Anyum ,,rendszer,, szó alatt folyamatosan szabály engem, apum meg bátyámat. Apum lead minden pénzt, és feladati vannak a ház körül a nap meló után és minden hétvégén, mi meg semmit nem csinálhatunk bátyámmal, se haverok se barátnő, semmi. Beszéltünk erről apámmal, azt mondja boldogtalan egy ideje az élete és fáradt, de mit csináljon? Ha szólni mer anyum leordítja, üvölti a fejét.
Hű az biztos hogy apud helyébe már elváltam volna tőle és vittem volna a gyerekeket is. Ez így nem élet.
2016. szept. 22. 21:05
2/13 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2016. szept. 22. 21:08
3/13 A kérdező kommentje:
F/15, bátyám meg 17.
2016. szept. 22. 21:24
4/13 anonim válasza:
Úristen! Apádnak is vannak ház körüli teendöi?!?! Hétvégén is?!?!
Pfujj, mivé lett a világ...
/Szarkazmus off/
Mit csinálj? Aludj szerintem, holnap suli!
2016. szept. 22. 21:25
5/13 anonim válasza:
Lázadjatok, vaze'...
Amúgy nincs valami a háttérben, pl. gyűjtenek valamire, vagy apud kikacsintott és lebukott, esetleg elcseszett egy halom pénzt is? Ha ez valami újkeletű dolog, akkor nem csak úgy alakult ki, ekkora változás nem történik ok nélkül.
semmikép se lépjetek fel anyukátok ellen...ha apukád nem tudja kézbe venni ezeket a problémákat és nem tudja megbeszélni normálisan édesanyáddal azt hogy ez így nem jó nektek, akkor ha nem vál el tőle valószínűleg megfogja keseríteni az életeteket a folyamatos szabályozással...de ha írsz nekem részletesebben privátba akkor tudok használható tanácsot adni
2016. szept. 22. 23:00
8/13 anonim válasza:
Nem értem hogy miért pontozták le az első válaszolót, teljesen igaza van.
2016. szept. 22. 23:23
9/13 anonim válasza:
Drága ítélkező első: ha apa tehet mindenről, mert anyát kicsinálta a félrelépéseivel, és anya ezt már nem tudja feldolgozni, hisz soha semmi történik ilyen hirtelen ok nélkül, akkor is maradnál az ostoba és primitív tanácsodnál?
Nagyon nehéz annyira használni az agy nevű szerved, hogy azonnal nem mutogatsz ujjal az egyik félre nulla darab információval???
2016. szept. 23. 06:16
10/13 anonim válasza:
Te tanuld meg használni az agyad. Hol látod hogy írta az apja félre lépett? Amúgy meg ilyen anya mellett jól teszi ha keres olyat aki megbecsüli őt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!