Vannak itt gyógyult pánikbetegek?
Figyelt kérdés
Nektek hogy sikerült kimászni belőle? Szükséges volt gyógyszeres kezelés vagy sem? Ha valaki választ adna nekem ezekre, sokat segítene.
16
2020. szept. 1. 22:57
1/6 anonim válasza:
"Vannak itt gyógyult pánikbetegek?"
- jelen
"Szükséges volt gyógyszeres kezelés vagy sem?"
Igen.
2/6 anonim válasza:
Jelen. De egy 12 éves történetről van szó, szóval nem volt egyszerű feladat.
3/6 anonim válasza:
Szerintem ebből nem lehet kigyógyulni. Tünetmentessé lehet viszont válni a gyógyszerrel. Azonban a gyógyszer letétele után legkésőbb pár éven belül visszakúszik.
4/6 anonim válasza:
Tünetmentes vagyok. Sajnos, csak gyógyszerrel.
5/6 Miss Endzsi válasza:
Én az voltam nagyon sokáig, de nem voltam hajlandó orvoshoz menni, mert magam akartam megoldani. Barátokkal fűvel és extasy együttessel sikerült magamra találnom. 3 éve boldog vagyok.
6/6 Miss Endzsi válasza:
Megjegyzem, hogy súlyos volt az állapotom számomra. Volt, hogy az anyukámat sem ismertem fel, rettegtem tőle, emberek között is jelentkezett, folytonos volt a mellkasszorítás, depresszív hangulat. És a legkisebb kimozdulás a komfortzónámból pánikrohamal járt. Mi miatt jelentkezik nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!