A Frontin miért viszi le a vérnyomást ,míg a vérnyomáscsökkentő gyógyszer,amit kaptam,nem csökkenti?
Figyelt kérdés
2020. aug. 26. 07:38
1/5 anonim válasza:
Mert nyugtató.
Ha ideges vagy, vagy valami miatt felhúzod magad, az is felviszi a vérnyomásod, szaporább lesz a pulzusod is, ez idegi alapon van, ezért viszi le.
Sőt még a fájdalom is felviheti, nekem az erős fogfájás is felvitte amíg ki nem húzattam.
2/5 anonim válasza:
Másik vérnyomáscsökkentőre lenne szükséged, ha az nem használ.
3/5 anonim válasza:
Melyik vérnyomáscsökkentőt szeded?
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert tudatalatt feszült vagy szorongsz, inkább pszichológust keress fel, hogy megtaláld a traumád okát, akkor a vérnyomásod is rendeződik bogyók nélkül.
5/5 anonim válasza:
Amikor az orvos felír egyfajta vérnyomáscsökkentőt, akkor valójában lutrit játszik. Próba, szerencse. De ha nem válik be, akkor vissza kell menni, és kérni másikat. Millio egy dolog befolyásolja a vérnyomást, és az orvos nem tud mindenre tekintettel lenni, mert nem lát beléd. Viszont az első rossz hatásúnál már gyaníthatja, hogy milyent nem szabad írnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!