Antidepresszáns mellett /Brintellix/,más is szed vérnyomáscsökkentőt és bétablokkolót?
Én bétablokkolót a magas pulzusomra kaptam és azért, hogy beállítsa a vérnyomásomat. Mielőtt a pszichiáter felírta volna az antidepresszánst hosszasan nézegette a gyógyszereket, hogy mit írjon fel, mi az, ami passzol a többihez. Tehát figyelt arra, hogy ne az legyen mondjuk a leggyakoribb mellékhatás, hogy emeli a pulzust és a vérnyomást, mert előbbi nálam pánikrohamot generál. Biztos nálad is figyeltek erre, de ha esetleg azt tapasztalod, hogy nem jó számodra az a gyógyszer, akkor szólj a dokinak! Én nem tapasztaltam vérnyomásnövekedést mióta szedem az antidepresszánst.
Tudom, hogy elég rossz ennyi gyógyszert szedni, én sem vagyok kifejezetten elragadtatva a dologtól, de ha kell, akkor kell. A szorongásodra terápiát is javasoltak? Mellesleg, ha az 50-es éveidben jársz és csak ennyi gyógyszert szedsz, szerintem nem rossz arány. Én 27 évesen szedek háromféle bogyót, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!