Depressziósok segítségét kérhetem SOS?
Milyen gyógyszereket szedsz? Pszichiáter kellene, és megfelelő gyógyszer beállítása. Évek óta depis vagyok, hol emelni, hol csökkenteni kell a gyógyszer adagolásomat. Vagy erősebb-gyengébb hatóanyag tartalmú gyógyszerek váltják egymást.
Nálam is itt vannak a hullámvölgyek, amiknek a kiváltásához tulajdonképp semmi nem kell. Aztán szinte szárnyalok. Ami tulajdonképp egy más személynek a normális állapot, de nekem már maga a csoda. Sokszor olyan érzés, hogy benn vagyok egy mély gödörben, kúszok-kapaszkodok felfelé, de mielőtt kiérnék, visszacsúszok. És gyakran elég annyi, hogy felugat a szomszéd kutyája. De már nem akarok belefulladni a gödör alján levő vízbe. Ez már jó. Nekem.
Na, most aztán jól megvígasztaltalak! Majdnem 2x annyi idős vagyok, mint te, de muszály talpon maradnom. Menj szakorvoshoz, mondj el mindent, kezelhető, gyógyítható a betegséged, de ne halogasd. Minél később mész, annál lassabb lesz a gyógyulást. Fel a fejjel, és mielőbbi jobbulást.
csatlakozom az előttem szólóhoz.
és szerencsés vagy, h kitart melletted a párod,ritka az ilyen
ezt tudom ajánlani, tényleg inkább erről lehet itt szó. A Rivotrilról annyit, hogy rendszeresen (akár havonta is) szólj a dokinak, hogy mikor kell leállni vele! Ugyanis khm... narkotikumot tartalmaz, és súlyosan addiktív, ha hosszú távon szeded. Édesanyám ugyanígy 3X0.5 szedte, 5 vagy 6 évig... elvileg 6-8 hónapnál tovább TILOS a folyamatos szedése, tisztulási hónapokat kell tartani, ami alatt más hatóanyagú gyógyszerrel helyettesítik... édesanyám sajnos még most is szedi a napi 1X0.5 vagy 1X0.25 adagokat, mert ha elfelejti, komoly drogelvonási tünetei vannak... Ennyit a Rivotrilról... A bipoláris zavar pedig szinten tartható, közel tünetmentesen, de a Rivotrilt egyszerűen nem tartom indokoltnak... (még mielőtt valaki félreértené, nem vagyok orvos, csupán kb 10 évnyi tapasztalatom van neurológia és mentálhigiénés problémák kapcsán család és baráti kör miatt...) 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!