Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » El lehet érni valahogy eufóriá...

El lehet érni valahogy eufóriához hasonló érzést drogok nélkül?

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 09:45
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Nekem szombaton sikerült, amikor először szeretkeztem az új pasimmal. Utána még vagy fél órát lebegtem! Sajnos ezt nem mindenki váltja ki az emberből. Én már csak tudom:)
2010. aug. 5. 09:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

El. Ha valami sikerül, amit szeretnénk. Ha valamiben örömünket leljük. Ha szeretve vagyunk.

Azt hiszem ez a kulcs.

A drogosok, és más szenvedélybetegségekkel élők - szerintem - érzelmileg depriváltak. Ez vezethetett függőségük kialakulásához.

2010. aug. 5. 09:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha eufóriát nem is, de eufóriához közeli élményt el lehet érni intenzív sporttal...
2010. aug. 5. 09:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Én a klasszikus zenétől kerülök eufórikus hangulatba, de aki nem bírja elviselni sem, annak nem ajánlanám. :)

Ami viszont bizonyított: orgazmus alatt más tudatállapotba kerül az ember. Végülis a drogoknál is ez van.

2010. aug. 5. 10:00
 5/8 anonim ***** válasza:
nálam speciál,meditáció,sport az ami működik.
2010. aug. 6. 12:09
 6/8 anonim válasza:

Igen:

I-Doser: a hangdrog

további infók:

[link]

2010. aug. 12. 10:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Csupán légzéssel is el lehet érni valamiféle magasabb rezgésszinttel járó állapotot(ha nem is eufóriát:)Ehhez tiszta levegőn egymás után többször tüdőfeszülésig beszívod a levegőt(tehát max)aztán amennyire tudod kifújod(jó hosszan).De ha csak a szexet nézzük,a gyakori levegővétel ott is közrejátszik a hangulat alakulásában...
2010. aug. 12. 12:01
 8/8 anonim válasza:
Rengeteg olyan lehetőség van, amelyekkel valódi, tartós eufóriás élményt élhetünk át minden mellékhatás nélkül. A személyiségjegyek egyénenként különbözőek, így az intelligencia típusai is változóak lehetnek. Minden ember művésze, illetve profi művelője lehet egy bizonyos dolognak, csak éppen tudnunk kell, hogy melyek azok.
2015. márc. 10. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!