El lehet érni valahogy eufóriához hasonló érzést drogok nélkül?
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 09:45
1/8 anonim válasza:
Nekem szombaton sikerült, amikor először szeretkeztem az új pasimmal. Utána még vagy fél órát lebegtem! Sajnos ezt nem mindenki váltja ki az emberből. Én már csak tudom:)
2/8 anonim válasza:
El. Ha valami sikerül, amit szeretnénk. Ha valamiben örömünket leljük. Ha szeretve vagyunk.
Azt hiszem ez a kulcs.
A drogosok, és más szenvedélybetegségekkel élők - szerintem - érzelmileg depriváltak. Ez vezethetett függőségük kialakulásához.
3/8 anonim válasza:
Ha eufóriát nem is, de eufóriához közeli élményt el lehet érni intenzív sporttal...
4/8 anonim válasza:
Én a klasszikus zenétől kerülök eufórikus hangulatba, de aki nem bírja elviselni sem, annak nem ajánlanám. :)
Ami viszont bizonyított: orgazmus alatt más tudatállapotba kerül az ember. Végülis a drogoknál is ez van.
5/8 anonim válasza:
nálam speciál,meditáció,sport az ami működik.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Csupán légzéssel is el lehet érni valamiféle magasabb rezgésszinttel járó állapotot(ha nem is eufóriát:)Ehhez tiszta levegőn egymás után többször tüdőfeszülésig beszívod a levegőt(tehát max)aztán amennyire tudod kifújod(jó hosszan).De ha csak a szexet nézzük,a gyakori levegővétel ott is közrejátszik a hangulat alakulásában...
8/8 anonim válasza:
Rengeteg olyan lehetőség van, amelyekkel valódi, tartós eufóriás élményt élhetünk át minden mellékhatás nélkül. A személyiségjegyek egyénenként különbözőek, így az intelligencia típusai is változóak lehetnek. Minden ember művésze, illetve profi művelője lehet egy bizonyos dolognak, csak éppen tudnunk kell, hogy melyek azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!