Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Teljesen depressziós lettem...

Teljesen depressziós lettem ezek miatt a koronavírus ürügyén hozott értelmetlen intézkedések miatt és most már legszívesebben öngyilkos lennék. Van esély arra, hogy belátható időn belül ismét normális életet élhessünk?

Figyelt kérdés

A maszktól sebes és viszket az arcom. A hobbim az utazás volt, most nem tudok utazni. Világ életemben a legfontosabb dolog a szabadság volt számomra, most szinte mindenben korlátoznak. A jövedelmem jelentősen lecsökkent, alig tudok megélni. Semmihez semmi kedvem, pedig korábban állandóan csináltam valamit. A jövőt iszonyatosan sötétnek látom, nem akarok élni egy olyan világban, ami most jön. Ráadásul látom, hogy az emberek milyen szinten lusták gondolkodni, mindent elhisznek amit a média mond, mintha imádnának rettegésben élni. Ovis módra másoktól várják, hogy vigyázzanak rájuk és irracionális módon félnek. De én nem akarok így élni! Mindig is úgy éltem, hogy magamra számíthatok, sosem mástól vártam, hogy megcsináljon helyettem valamit. Látom, hogy mekkora átverés folyik, hogy a mennyire hülyére veszi a hatalom az embereket, akik gondolkodás nélkül mindent elhisznek, amitől a hatalomnak csak méginkább kinyílik a csipája és mégtöbb disznóságot megcsinálhatnak. Reménytelennek és kiszolgáltatottnak érzem magam, nem látom értelmét hogy éljek. A gyerekeim felnőttek, nincs szükségük rám, segíteni nem akarok buta, a hatalmat szolgáló embereknek, mert azzal szembeköpném magam. Lényegében elment a kedvem mindentől, mert reménytelennek látok mindent. Egyedül az vígasztal, hogy van pár ember, aki szintén látja, hogy mekkora átverés is ez az egész járványhiszti, de sajnos tenni senki sem tesz semmit, így pedig marad az hogy egyre kiszolgáltatottabbak leszünk. Bár biztos sokaknak jó ez, de én nem ilyen voltam. Aktív életet éltem, és sosem bírtam a korlátozást. Most ezt elvették tőlem, és nem látom, hogy bármikor is visszakaphatnám a régi életem. Így pedig nincs értelme élni.

Persze tudom, biztos lesznek bunkó trollok, akik majd olyasmit válaszolnak, hogy jobb is, de hátha nem érett meg tényleg a pusztulásra a világ és hátha van még pár jóérzésű ember is, aki lelket tudna önteni belém, amiért érdemes lenne élnem.

2020. aug. 18. 14:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
74%
17 pontosan ezért komolytalan a mostani vírus hiszti! Mert hasonlítsuk már össze az általad említettekkel! Na ott valóban veszély volt! Akkor nem is tudtak hülyéskedni ilyen látszat intézkedésekkel! Pont ezek tükrében komolytalan ez az egész.
2020. aug. 18. 19:42
 22/30 anonim ***** válasza:
32%

Tehát minden hazugság, amit te nem tapasztalsz meg. Akkor a Holdraszállásról ne is beszélgessünk.

A férfi felesége, aki a csávó facebook oldalán ír a férje haláláról is biztos csak hazudik. De miért is? Lefizette a nagy központi hatalom! Nyilván az szóba se kerülhet, hogy elkapott egy súlyos vírust, amitől meghalt. Neeeeeem, az nem lehet! Mert mindennek IS csak az ellenkezője lehet igaz!

Szánalmas figura vagy.

2020. aug. 18. 19:43
 23/30 anonim ***** válasza:
31%

A számegyenest amúgy elhiszed? Vagy a szorzótáblát?

(nem tudom, hallottál-e ezekről az agymosásokról...)

2020. aug. 18. 19:45
 24/30 anonim ***** válasza:
57%
22 akkor még egyszer, hogy felfogd: nem tagadja senki a vírust! De hogy nem egyenértékű a fent említettekkel, az is biztos! Mert akkor nem bohóckodnánk itt így, ahog most, nem “menetrendszerűen” jönne, mikor mondják. Tömve vannak és voltak is helyek folyamatosan már ahogy feloldottak mindent, maszkot had ne mondjam hogy hordják (leginkább nem horják) a többség. Lett valami? Majd szeptembertől, mi? Mert azt mondták, akkor kell jönni. Na hagyjuk. Nem tagadják a vírust, biztos van, de egyáltalán nem egyenértékű a korábbi vilagjárványokkal. Meghalnak benne? Influenzában tudod hányan halnak meg? Nézz utána, meg fogsz lepődni. Többen, mint ebben! Éves szinten jóval többen. Vagy rákban. Vagy bármi másban. Igen van ez is, de akkor egy influenzáért is zárjunk le mindent, ha az adatokat nézzük.
2020. aug. 18. 19:50
 25/30 anonim ***** válasza:
79%
23asnak: igazàból semmi értelme ennek, amit itt írtál. Fölösleges volt.
2020. aug. 18. 19:52
 26/30 anonim ***** válasza:
62%

Rák? Meg a vírus? Ezt hogy kapcsolod össze? A rákot nem lehet "elkapni"! Ez meg egy vírus, amit el lehet.

És amúgy ott voltál a pestisjárvány idején? Honnan tudod, hogy az nem csak egy politikai húzás volt, mint szerinted ez? Mitől vagy benne biztos? Mik a bizonyítékaid? Mert ugyanis neked nincs semmi bizonyítékod, viszont a vírus veszélyességére a rengeteg halott a bizonyíték. Ja, persze, tudom, nem te boncoltad fel azokat se.

Te még az internetet se hinnéd el, ha nem használnád pont most.

(mondjuk lehet, hogy én csak a számítógépedre telepített mesterséges intelligencia vagyok, nem is vagy fent a neten...)

Oké, hagyjuk, menthetetlen vagy.

2020. aug. 18. 19:57
 27/30 anonim ***** válasza:
77%
26 az meg a te bajod, hogy minden szart le lehet nyomni a torkokon. Ha màr itt tartunk az influenzànak jóval magasabb a halàlozàsi rátàja, mint ennek. Van orvos a csalàdban, tudom. Én tudnék neked bizonyítékokat mutatni. Túlkapàsok azok vannak, nyilvàn ennek is oka van. Persze vigyàzzunk egymásra. Csakúgy, mint bàrmikor máskor is. Azért nem baj, ha maradt még gondolkodó ember, aki nem hisz el feltètel nélkül vélt “bizonyíték okkal” (mert egy Facebook Post “azt mondta.... most komolyan? Nem tudom, te írtad-e ezt a rèszt, de itt konkrètan röhögtem, pedig szomorú, hogy itt tartunk) mindent.
2020. aug. 18. 21:16
 28/30 anonim ***** válasza:
11%
Britt tudósok bebizonyították, hogy ezt az influenzás baromságot 100-as IQ vagy az alatti emberek szopják be és terjesztik.
2020. aug. 18. 21:19
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért hordod a maszkot, ha ilyen tüneteid vannak tőle és tudod nagyon jól, hogy értelmetlen, mivel nem minősül egészségügyi védőeszköznek, önmagában a fertőzések megelőzésére, egészségügyi használatra alkalmatlan, rá van írva a csomagolására is. A vírusok, pedig könnyen átjutnak rajta keresztül. Én még sosem vettem föl.

Hogy normális életet élhessünk arra csakis összefogással lehetne esélyünk, de ugyebár a mindenkori hatalom a megosztottságot nem véletlenül érte el.

2020. aug. 18. 23:14
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Itt egy olyan kérdés, amiben sok motiváló válasz van, ami segíthet esetleg :

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

Valamint itt van pár online, telefonon vagy élőben is elérhető ingyenes pszichológus is. Ők jobban tudnak segíteni szerintem, mint mi.:

[link]

[link]

Kitartást és jobbulást! :)

2020. aug. 19. 14:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!