Mi értelme az életnek, ha nap végén annak adok hálát, hogy végre egy nappal kevesebb az életből?
Nem akarok sehova sem járni, nem akarok senkivel sem találkozni és elegem van már.
Komolyan már azt számolgatom, hogy kb élek még 50-60 évet és én azt hogy bírom ki.. ráadásul minnél idősebb vagyok annál jobban nem látom értelmét az életnek. Most komolyan mit lehet csinálni pl. 60 évesen már? Most még talán a hobbim életben tart, de akkor már nem tudom űzni valószínűleg , mert nem leszek hozzá fitt.
Gyereket sem akarok, férjet se akarok .. csak teljen már le. Olyan ez, mint mikor már eleged van a suliból és számolod a napokat szünetig. Na pont így érzek csak én azt sem tudom meddig számoljam..
Én két dologtól félek igazán:
1. megöregszek
2. nem öregszek meg
:)
Kérdező: Ha így állsz hozzá, akkor te nem is fogsz megöregedni. Ilyen hozzáállással nem fogod megérni a 60 éves kort, pedig annak is megvannak a szépségei. Ne úgy képzelj egy 60 éves embert, mint a régi nagymamákat, fejkendő, ráncok, görbe hát. Sok olyan 60 éves embert ismerek, akik még fittek, járják a világot, buliznak.
A férj+gyerek miatt meg ne aggódj. A génjeid nem alkalmasak a továbbörökítésre. Szépen ki van ez találva: Aki nem képes gyereket nemzeni, az nem is fog, így nem öröklődnek tovább a hibás gének. Amúgy is van elég ember, aki képes rá. (Persze még van esélyed bebizonyítani a természetnek, hogy mégsem hibásak a génjeid, de azért tenni is kell.)
Az az igazság, hogy a legtöbb embert egyáltalán nem befolyásolja, hogy mi lesz veled. Mindig lesznek páran, akik megpróbálnak segíteni neked (talán csak a saját lelkiismeretük megnyugtatása végett), viszont inkább azzal foglalkoznak, hogy a saját életüket jobbá varázsolják.
Én is ilyen vagyok többek között. Írtam neked pár gondolatot, mert épp ráérek, de igazából számomra teljesen mindegy, hogy mi lesz veled. Én attól ugyanúgy fogom élni az életemet, kirándulok, utazgatok, építem az életemet, tanulok, olvasok, nevelem a gyerekeimet, mindent megteszek, hogy hosszú és eredményes életem legyen.
Nézz körül, tágítsd a látóköröd! Rengeteg olyan dolog van a világban, ami számodra is érdekes lehet, csak most még nem is tudsz ezekről.
Nekem 10 élet se lenne elég, hogy mindent megtapasztaljak.
@12
"11-es hát ez nem volt túl kedves pár helyen."
Szerintem már egy csomóan voltak kedvesek veled, de mégsem értek el semmit.
"Ki vagy te, hogy konkrétan kijelentsd..."
Nekem nem kell magyarázkodj, majd a természet eldönti.
"Ha most nekiállnak védekezés nélkül szexelni szerintem én is ugyanúgy teherbe esnék. Viszont nem akarok."
A természetet, az evolúciót kicsit sem érdekli, hogy akartad, nem akartad, próbálkoztál, nem próbálkoztál.
Nagyon egyszerű a képlet: ha van utódod, akkor alkalmasak voltak a génjeid a továbbörökítésre, ha nem lesz, akkor nem voltak alkalmasak.
Hahó! Hogyan jutottunk idáig a kérdéstől?
Ne keverjük már bele az evolúciót a géneket a vírust. Itt és most ezeknek semmi köze a kérdéshez.
Kedves 14-es! Neked is ajánlanám h. kérj segítséget beszélgess valós emberkékkel h. jobban megértsd a körülötted lévő világot.
Kedves Kérdező!
Remélem még nem 'menekültél' el a kérdésed alól. Próbáltam segíteni a magam módján, reménykedem találsz megoldást hisz ez csak egy átmeneti állapot és ha innen kibillensz akkor az életed is pozitív fordulatot fog venni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!