Jó pszichológus Budapesten?
Köszönöm a válaszokat.
Részletesen kifejtve, dühkezelési tanácsadásra van szükségem. Ne úgy képzeljetek el, hogy magamból kikelve ordibálok (régebben ilyen voltam, de ezt leküzdöttem), manapság viszont a párommal szemben nagyon igazságtalanul viselkedem. Ezt úgy értem, hogy ha már kicsit is eltér a viselkedése az általam elvárttól, akkor először elönt a méreg és a düh, ami nagyon kis dolgoktól is előjön. Normális ember fel sem venné. Ekkor általában nem ordibálok, hanem “megsértődök”, passzív-agresszívvá valók, és várom, hogy a párom kiengeszteljen (ami lehetetlen ilyenkor), pedig nem is csinált semmi rosszat. Pár perc után a düh vegyül egy nagyon depresszív hangulattal, ami teljesen rátelepszik az elmémre. A legszörnyűbb pedig az, hogy ez a nagyon negatív érzés egy felhőként telepszik az agyamra és nem hatnak rám se az észérvek (hogy miért hülyeség így viselkedni), se a párom szeretete. Pedig még akkor is próbálkozik: puszilgat, szeret, de én mégis ellököm magamtól. Nem tudom közben belátni, hogy nem nekem van igazam. Utána amikor lenyugszom (kb 30 perc) mindig nagyon megbánom és elönt a bűntudat, de már késő. A hangulatot tönkretettem konkrétan a semmiért. Reménytelen eset vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!