Tudnátok jó pszichológust ajánlani budapesten?
Figyelt kérdés
Olyan pszichológusra lenne szükségem, aki pánikbetegséget illetve szorongásos betegekkel foglalkozik, és nem kókler, valódi segítséget nyújt, Budapesten2020. júl. 15. 18:18
1/5 anonim válasza:
Én csak egy kóklert ismerek, most zárult le ellene az etikai eljárás, amit a szakmaiatlan és etikátlan viselkedése miatt indítottam ellene.
Egy jó tanács: ha úgy érzed, hogy a szakembernek nem vagy szimpatikus, nem figyel oda arra, amit mondasz, indulatos veled, akkor egy percig se maradj ott tovább. Onnantól csak pénzlehúzás az egész, azt pedig nem kapod vissza soha.
2/5 anonim válasza:
A a jó pszichológus, aki kiképzett terapeuta, lehetőleg mélylélektani szinten (KIP, ego-state, regresszió, Bradshaw, Rossi módszerek.
3/5 anonim válasza:
Sajnos én is csak kóklereket tudnék sorolni. Ezert fel is adtam a dolgot mert elment a kedvem tőle. :(
Pedig ugyan ezekkel a problémakkal küzdök.
Első respekt végre valaki lepett a kóklerek ellen. Ha leírnád a sztorit privátban vagy akár itt érdekelne. Mert már en sem akarok vagyonokat hagyni egy csalónál.
5/5 anonim válasza:
Priviben én is érdeklődnék ki volt a kókler??! Szeretnék járni egyhez,de ha kókler inkább kihagoym mert iszonyú drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!