Nagyon jó pszichológust keresek Budapesten?
Hadd viszonozzam a kedves megszólítást: te Kretén!
Jó taktika, rúgj bele azokba, akik segíteni akarnak. Ettől nekünk is szar napunk lesz, de legalább neked se lesz jobb. Csak akkor ne írogass már privátban légyszíves, mert így nincs értelme segítenem.
Egyébként...
Szánhattál volna két percet a mondandóm végiggondolására, mielőtt idegből írsz. ("Nagy elvárások?! Ki?! Há' én biztos nem azanyá'dat!") Bárkit is találsz, hidd el nekem, a legelső dolog lesz, amit elmond, hogy csodát ("teljes gyógyulás") ne várj. Betegségtől is függ persze, de a pszichológia, úgy általában az emberi psziché nem olyan egzakt dolog, így teljesen "egzakt" gyógymód sincs mindenre. Ők nem csodatoktorok, nem kisistenek. Ha túl nagy elvárásokkal fordulsz hozzájuk, akkor csalódni fogsz, ezért írtam, amit írtam, de te rögtön rosszindulatot látsz mögé.
Így világos?
"a legjobbat keresem nem epdig egy senkiházit."
Ez meg legfeljebb utcai legenda. A tb-re igénybe vehető pszichológus szakértelme is van akkora, mint a magán-agyturkászoké, ha hiszed, ha nem. Sőt, képzeld, sokan még eltérő módszerekkel is dolgoznak, és van, akinek egyik jön be, van akinek a másik! Standard, mindenkire ugyanolyan hatékonysággal alkalmazható eljárás nem nagyon van!
Valószínűleg azért irreálisak az elvárásaid, mert ezeknek nem jártál utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!