Létezik ilyesfajta személyiségi zavar?
Van egy ember az életemben, akit nagyon régóta szeretek. Általában elfolytom, mert ha a realitás talaján mozgunk, nem lehetséges semmi köztünk, néha viszont egyértelműen a tudtomra adja hogy akar, de többnyire inkább bánt. Közel enged, majd ellök magától, folyamatosan.
Éppen tegnap voltam fültanúja, hogy kifiguráz mások előtt, meg a legjobb barátját is, de egyébként amikor kettesben vagyunk nagyon rendes és odaadó.
A kérdés azzal kapcsolatos, hogy ez fakadhat-e abból, hogy gyerekkorában nem szerette senki? Lehet személyiségzavar?40 éves nőről beszélünk.
Lehet személyiségzavar, az okát azt hiszem évekig kutatná egy lélekgyógyász, csak így nem lehet megmondani.
Mindenesetre ez a hátbatámadás és alattomos kétszínűség nem arra utal, hogy nem egy tiszta-szívű, jólelkű, kedves hölgy.
valós folyamat, ha hátam mögött gúnyolnak és leröhögnek, persze, szerintem is - átéltél már ilyet 8-as? nekem volt szerencsém
------------
kis ajándék a Kérdezőnek:
egy építész írása:
"– Ha egy angyal eléd állana és felajánlaná, teljesítem három kívánságod, mit kérnél tőle? – szegezte nekem a kérdést politikus ismerősöm a frissen felcsinált téren.
– Én csak egyet kívánnék – mondtam.
– De ha hármat kívánhatnál, mik lennének azok?
– Nekem elég lenne egyetlenegy.
– És mi volna az? – nógatott kedvesen gúnyolódva.
– Amikor Berzsenyit idézem, hogy „…minden ország támasza, Talpköve a tiszta erkölcs” – senki ne röhögjön le.
Mert egyáltalán nem vigasztal, hogy az írástudók árulása nemcsak Magyarországon újra és újra visszatapsolt divat. Mert az írástudók árulása – globális. Pontosabban – globalibugris."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!