Miért ilyen a gondolkodásom, milyen betegség ez?
Figyelt kérdés
Pl.: ha a telefonomat mikor újratelepítem mindig egy új gmail címet hozok létre és amit küld az ellenörző kódot muszály, hogy az én telefonomra jöjjön, pl: ha a szüleimiére, testvéreim-re küldöm (mert már az enyémre nem lehet, 5-6x max), akkor nagyon zavar és egész napokig ez jár a fejemben. Másik példa játszok egy bizonyos online játékkal és sok guide beszokott ugrani a játék közben, hogy pl ezt meg azt hogy kell csinálni és ha az egyiket skip-elem a másikat már megnézem, akkor megint nagyon zavar ez és képes vagyok megint új gmailt csinálni és elölről kezdeni megint mindent. (az életemben nincs ilyesmi kényszer vagy nemtom miez, csak a telóval + játékkal), tudnátok valami tanácsot adni?2020. aug. 1. 15:58
1/4 anonim válasza:
Pedig ez valamifele kenyszeresseg lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
Jaja szerintem is, köszönöm.
2020. aug. 1. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!