Telefonálástól való félelem?
A családtagokkal, illetve a közeli barátokkal nincs gond. De mással nem merek telefonálni.
Nagyon rá kell készülnöm. Tudom, viccesen hangzik de számomra borzasztó. :( és nem tudom miért van ez.
Személyesen bárkivel el tudok beszélgetni. Teljesen mindegy, hogy idős vagy fiatal de ez a telefonos dolog elég nagy mumus nálam.
Bármi tipp, hogy javuljon ez a helyzet?
23/n
Csatlakozom csak. Félek, hogy leteszik, nem hallgatnak meg...nincs meg minden eleme kommunikációnak. csak hang.
Csak ha nagyon mérges voltam már, vagy kiakadtam rossz termék miatt, akkor telefonáltam gondolkodás nélkül
Én is ilyen vagyok, de már kezdek kijönni belőle.
Azt javaslom, hogy ne készülj rá! Amint eszedbe jut, hogy telefonálnod kell, azonnal tárcsázz, így nem tud elhatalmasodni rajtad a pánik, ráadásul seperc alatt túl leszel rajta. Sajnos teljesen ismerős, amit írsz, ugyanis én is órákig "készültem" a hívásra, már egy nappal előtte gyomorgörcsöm volt, ha arra gondoltam, hogy másnap fel kell hívnom valakit. De aztán mindig azt tapasztaltam, hogy minél tovább tolod magad előtt a feladatot, annál több stressznek teszed ki magad.
Szerintem próbáld egyszer ki, hogy nem hagysz magadnak időt a félelemre, és gyorsan hívod is, akit kell, aztán meglátod, könnyebb-e úgy.
Sok sikert!
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!