Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 7x0,25 Frontinra alkohol?

7x0,25 Frontinra alkohol?

Figyelt kérdés
Bevettem 7 db 0,25-ös frontint, de nem múlik a szorongásom, feszültségem, sírógörcsöm. Lehet belőle nagy baj, ha megiszok rá egy felest? Tudom, hogy nem jó dolog stb, de szeretném, hogy jobb legyen most rögtön, legalább egy kicsit. Ekkora dózisnál milyen mellékhatásokra számíthatok? Egyébként reggel este szedek 1 mg-ot csak, rendszeresen. De ma nem nagyon csinált semmit, ezért vettem be többet. Tudom, ez sem helyes. De van az a pont, amikor az embernek elmegy, az esze sajnos...

2020. aug. 13. 13:43
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
Őszinte nem tudom hol voltál de itt biztos nem. Ha mégis így gondolod akkor megint magadból indulsz ki és te vagy akinek nincs önkritikája. Lehet észre sem veszed mit művelsz.
2020. aug. 15. 11:22
 52/52 anonim ***** válasza:
Gyomrod,hogy bírta ki?
2020. aug. 15. 11:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!