Bevettem 7 db 0,25-ös frontint, de nem múlik a szorongásom, feszültségem, sírógörcsöm. Lehet belőle nagy baj, ha megiszok rá egy felest? Tudom, hogy nem jó dolog stb, de szeretném, hogy jobb legyen most rögtön, legalább egy kicsit. Ekkora dózisnál milyen mellékhatásokra számíthatok? Egyébként reggel este szedek 1 mg-ot csak, rendszeresen. De ma nem nagyon csinált semmit, ezért vettem be többet. Tudom, ez sem helyes. De van az a pont, amikor az embernek elmegy, az esze sajnos...
30. Mert te többet is megjártál? A tanácsodból ítélve sosem voltál ilyen állapotban.Én pont tegnap voltam és hidd el az utolsó ami hiányzott volna az egy kórházi bentfekvés. Normális ha valaki kiborul! Van ilyen. Még akkor is normális ha most rossz döntést hozott a frontinnal. Hibázunk. Ez is normális. Gondolom te is követtél már el hibákat életed során. Ráadásul szegény meg is issza a levét mert kómásan kell dolgoznia. Én együtt érzek vele.
2020. aug. 13. 14:48
32/52 anonim válasza:
Ja és remélem gyorsan eltelik az idő és a holnapi napja sokkal szebb lesz. :)
2020. aug. 13. 14:49
33/52 anonim válasza:
32. "Rinyás picsa" vagyok. Mert eddig együtt őriztünk libát? Semmit nem tudsz rólam sem a kérdezőről. Fogalmad nem lehet neki vagy nekem mi a problémám de TE gondolkodás nélkül befektetnél mindkettőnket valahova. Taps! Orvostan hallgatók meg itt nincsenek attól, hogy ezt írja valaki még nem lesz belőle valóság. Nem kell mindig magadból kiindulni. Nem mindenki gyagyás mint te meg nem mindenki "rinyás picsa".
2020. aug. 13. 15:06
34/52 anonim válasza:
Ja bocs elfelejtettem, hogy orvostanhallgatók (így egybe írjuk ;)) csak a mesékben léteznek, ide biztos nem tévednek.
Én nem a befektetős komment vagyok amúgy, az is fas*ság. :D Szimplán azt mondom, hogy túl kéne látnod a saját problémáidon, mielőtt másoknak próbálnál buta tanácsot adni
2020. aug. 13. 15:10
35/52 anonim válasza:
Biológusok viszont idetévednek ;)
2020. aug. 13. 15:16
36/52 A kérdező kommentje:
Kérlek ne veszekedjetek!
Nem fogok alkoholt inni rá, ez már biztos. Közben sikerült beszélnem a férjemmel, egy kicsit jobban vagyok. Valahol szégyenlem is magam emiatt az egész miatt. Nem akarok flúgosnak tűnni. De azt hiszem erről már lekéstem, egyes emberek szemében biztosan. Sajnos "csak" a férjem van, aki megért engem 100%-osan, mert ő tudja miért vagyok ebben a gödörben és nem cáfolja meg az érzéseimet.
2020. aug. 13. 15:33
37/52 anonim válasza:
Vannak akik szeretnek ítélkezni. Ne vedd magadra :) nincs miért szégyenkezni. Bárki kerülhet gödörbe.
2020. aug. 13. 15:37
38/52 anonim válasza:
Tényleg ne szégyeld magad emiatt, minden rendben lesz, néha mind elgyengülünk csak adj időt magadnak és ne a gyógyszerben keresd a kiutat.
2020. aug. 13. 16:34
39/52 anonim válasza:
🙉.
2020. aug. 13. 19:01
40/52 anonim válasza:
Minden kudarcnál dobáljuk a fronyót? Leszid a főnök nyugtatózzam be magam? Miféle hozzáállás az ilyen?
Rengeteg fájdalom ért az életben, de feldolgoztam. Nem drogokhoz kell nyúlni egyből. Az ilyen nem való közösségbe. Igenis feküdjön be. Kezeltesse magát!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!