Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 7x0,25 Frontinra alkohol?

7x0,25 Frontinra alkohol?

Figyelt kérdés
Bevettem 7 db 0,25-ös frontint, de nem múlik a szorongásom, feszültségem, sírógörcsöm. Lehet belőle nagy baj, ha megiszok rá egy felest? Tudom, hogy nem jó dolog stb, de szeretném, hogy jobb legyen most rögtön, legalább egy kicsit. Ekkora dózisnál milyen mellékhatásokra számíthatok? Egyébként reggel este szedek 1 mg-ot csak, rendszeresen. De ma nem nagyon csinált semmit, ezért vettem be többet. Tudom, ez sem helyes. De van az a pont, amikor az embernek elmegy, az esze sajnos...

2020. aug. 13. 13:43
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
20%
19: Sajnálom a tapasztalataidat, de ezek a gyógyszerek mindenkire másképp hatnak. Orvostanhallgató vagyok, szóval hidd el, picit azért mégis tudok róla :)
2020. aug. 13. 14:13
 22/52 anonim ***** válasza:
15%
Miért nem kérsz lobotómiát? Nem lenne jobb?
2020. aug. 13. 14:16
 23/52 anonim ***** válasza:
32%
Nézd a jó oldalát legalább biztonságban vagy ha rosszul lennél csak valakinek feltűnne. Azért bátor vagy én tuti nem mertem volna ennyi bogyót bevenni munka közben. Kemény nap lesz ez így. Feles után szerintem nem tudnál dolgozni. :) szemüveg meg a maszk használat most jól jöhet. Lehet alatta észrevétlenül bőgni. Részvétem.
2020. aug. 13. 14:18
 24/52 anonim ***** válasza:
0%
22. :D én meg a dalai láma :D
2020. aug. 13. 14:18
 25/52 anonim ***** válasza:
45%
Ha én vennék be ennyit a 90es vérnyomásommal lehet örökre elaludnék. :) De aki 2mg szed naponta az már hozzászokott sajnos.
2020. aug. 13. 14:22
 26/52 anonim ***** válasza:
26%
#20-as Remélem 7 db Frontin-nal nem gépek mellett dolgozol, nem kellene ennyire felelőtlennek lenned. Még a végén ezt-azt levágsz magadból..
2020. aug. 13. 14:22
 27/52 anonim ***** válasza:
66%
Ha alkoholt iszol még erre, akkor a szorongás helyett más miatt kell majd aggódnod...
2020. aug. 13. 14:23
 28/52 A kérdező kommentje:
Nem gépek mellett dolgozom, az a része no para.
2020. aug. 13. 14:28
 29/52 anonim ***** válasza:
34%
Már ne haragudj 10 es jobb lenne ha befektetnék és a megfelelő terápia mellett helyrehozzák. Amiket leír az nem normális. A frontin zabálás nem jó. A helyzete csak rosszabb lesz. Ez az ember összeomlott. Miket írkál ide?! Egy egészséges ember nem ír ilyeneket. Igenis ráfér egy pszichiátriai kezelés. Ott életképes helyzetbe tudják hozni. Szerintem te rosszul képzeled el ezeket a kezeléseket.
2020. aug. 13. 14:39
 30/52 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudsz elkéredzkedni a munkahelyedről, és pihenni egy picit? Mondd h nem érzed jól magad. Hátha belátó a főnököd. Velem is fordult már elő ilyen, mármint részemről gyomorrontás volt/ és mondták h menjek nyugodtan haza.
2020. aug. 13. 14:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!