Ha az antidepresszanstol úgy éreztem magam, mintha drogoztam volna folytassam a szedését?
Nem gondoltad meg magad hogy befeküdj?
Én be akartam de nekem azt mondták hogy nálam durvábbak is otthon vannak. És jobban lettek. Csak nagyon indokolt esetben fektetnek be.
Nálad ez indolokt az tuti.
Míg nem találják meg a megfelelő terápiát szükséged lenne megfigyelésre.
Szomorú hogy így hasraütésre írják fel a gyógyszereket. És olvastam is hogy ezzel még mélyebbre lökik a betegeket akiknél az első vagy neadjisten a második kezelés is sikertelen. De ne add fel.
Elhiszem hogy nagyon félsz. Énis átéltem csak nálam pánikzavar van.
Nagyon türelmesnek kell lenned. Pedig ilyenkor ez a legnehezebb. De ha nemsikerül mingyárt jól lenned ne hibáztasd magad. Ez nem kudarc. A véletlen műve ha valakinél pl nálam az első gyógyszer segít 27% esély van rá.
Ugyhogy neked még rengeteg lehetőséged van a gyógyulásra. Ne félj.
Nekem a pszichiáter es a pszichológus is megemlítette a befekvést es azt is, hogy nem vagyok jo állapotban... csak azért nem kaptam emiatt panikrohamot, mert örültem, hogy végre itt mar nincs elbagatellizalva a dolog, úgy, mint otthon.
Biztos, hogy leszek meg a pszichiátrián. Most a virus miatt szerintem megint gondok lesznek, aztán majd meglátom.
A gyógyszert is megmondták, hogy szednem kell, nincs választás, hallgattam is rájuk, de ez lett belőle.
Én most kezdtem duciltiat szedni,mai nap
Nekem is volt 1 rész,mikor hőhullámok,megemelkedett vérnyomás,idegesség,nyugtalanság,de rádobtam egy 0.5 ös frontint"pluszban" mert 2x 0.5 öt szedtem azelőtt is. Pupilla nekem is volt,meg pörgök tőle még így is,illetve hullámzó a hangulatom.
Scippát régen szedtem,attól soha semmi bajom nem volt,azt leszámítva,hogy kb. 2 hónap alatt 20 kg-t híztam tőle,még striáim is lettek,rosszabbak,mint nőknek terhesség után,úgyhogy mondtam a dokinak,h scippát semmiképp,mert először azt akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!