Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha az antidepresszanstol úgy...

Ha az antidepresszanstol úgy éreztem magam, mintha drogoztam volna folytassam a szedését?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem el stimulotont szedni, először csak felerősödött a szorongás, aztán egy par óra múlva kitagultak a pupillaim, elöntött a forróság, zúgott a fülem, meg most is, úgy éreztem el fogok ajulni. Ugyanolyan panikrohamot kaptam, mikor egyszer kipróbáltam az extasyt... bar nagyon érzékeny vagyok mindenre, az alkoholra es a koffeinre is. Nagyon rossz állapotban vagyok, szóval raszantam magam, hogy elkezdjek gyógyszert szedni, es tudom, hogy az elején rossz, de ilyesmire nem számítottam. Nem tudom, hogy be merjem-e venni ma. Nem tudom mi lesz velem, ha nem szedhetnek gyógyszert, a pszichiáter es a pszichológus is azt mondta, hogy muszáj szednem. Egyszerre többfele mentális bajom is van.
2020. aug. 12. 07:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A pupillatágulat teljesen normális. Az, hogy rosszabbul vagy szintén. Adj pár napot a dolognak szép lassan jobb lesz, az eleje sajnos ilyen sz.r.
2020. aug. 13. 11:18
 12/24 anonim ***** válasza:

Hogy vagy, mi újság azóta?

A Sertralin hasonlóan az ekihez, emeli a szerotoninszintet, amiket leírtál, a magas szerotoninszint tünetei.

2020. aug. 16. 19:55
 13/24 A kérdező kommentje:
Sajnos semmi jó. Miután bevettem a gyógyszert 4 nap kellett, hogy mar ne érezzem, hogy rohamom van. Nyilván utána mar átment öngerjesztésbe, gondolom a gyógyszer egy nap után kiürül. Scippa volt a másik, amit felírt az orvos, de nem fogom bevenni, képtelen lennék megint elviselni 4 napig tartó rohamokat. Ugyanúgy nem eszem, csak fekszem es szenvedek tovább. Mar csak az antidepresszánsban bíztam pedig.
2020. aug. 17. 19:15
 14/24 anonim ***** válasza:
Szedd csak, jó gyógyszer. Nem 4 nap, hanem 4 hét után kell majd értékelni. Vagy már le is tetted??
2020. aug. 17. 20:02
 15/24 A kérdező kommentje:
Csak egyet vettem be es attól 4 napra kikeszultem... pedig egyébként is rosszul vagyok nyilván bipolarisan, kenyszerbetegen, szorongva... szerintem az en szervezetem sokkal rosszabbul reagál rá, ennyire durva tüneteket nem olvastam senkitől.
2020. aug. 17. 22:49
 16/24 anonim ***** válasza:
Jó, ez egyszerű szitu. Be kell feküdni osztályra.
2020. aug. 17. 23:23
 17/24 anonim ***** válasza:
De, majdnem mindenkinek ilyen erősen üt az 1.héten. Én a 6.napon majd felfordultam olyan erős és hosszú pánikrohamom volt, de nem tettem le. És nyertem.
2020. aug. 18. 10:02
 18/24 A kérdező kommentje:

A pszichiáternek is ez volt a véleménye, bár ő nem jelentette ki, hanem megkérdezte, hogy mit gondolnék a befekvesről... egyebkent egyetértek, szeritem is ott lenne a helyem.

17es pont az volt a gond, hogy szerintem rám sokkal rosszabb hatassal volt, különben az emberek nem tudnak szedni... egyszerűen kibírhatatlan volt, amit éreztem. Az orvos utána felírt egy másik fajtát, de azt mar nem merem bevenni. Egyszer majd a pszichiátrián felügyelet mellett talán képes leszek elkezdeni szedni.

2020. aug. 19. 04:35
 19/24 anonim ***** válasza:

"Egyszer majd a pszichiátrián"

Ez ne egyszer majd legyen. Meg lehet velük időpontot beszélni. Beszélj a pszichiátereddel erről, hogy szívesen befeküdnél.

2020. aug. 19. 11:32
 20/24 anonim ***** válasza:

Azóta jobban vagy? Nagyon durva amit írsz. Nekem elsőre scippát írt 5mg 19 napja szedem de közel sem voltak ilyen mellékhatásaim sőt annyi van hogy remegek reggel pupillatágulás az első kettő napba kb.. És azthiszem ennyi. Sokan írják hogy a szorongásukat felerősítette nekem nem, már az első tabi enyhítette a gyomromban lévő gombócot. Minden nap egy kicsit jobban vagyok.

A kezeletlen szorongás az első napokban durvább mellékhatással bírt. Vérzészavar, ajulásközeli állapot, hasmenés és enni sem tudtam egy falatot sem..

Engem megmentett a gyógyszer.

Relaxálok. Pihenek. Biciklizek. Tornázok. Már boltba is járok pedig elötte azt hittem vége az életemnek.

Engedd az orvosoknak hogy segítsenek. Hogy visszakapd önmagad. Szeretnék énis tünetmentes lenni. De nagyon türelmesnek kell lenni.

Mielöbbi gyógyulást kívánok!

24|L

2020. szept. 6. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!