Ha az antidepresszanstol úgy éreztem magam, mintha drogoztam volna folytassam a szedését?
Hogy vagy, mi újság azóta?
A Sertralin hasonlóan az ekihez, emeli a szerotoninszintet, amiket leírtál, a magas szerotoninszint tünetei.
A pszichiáternek is ez volt a véleménye, bár ő nem jelentette ki, hanem megkérdezte, hogy mit gondolnék a befekvesről... egyebkent egyetértek, szeritem is ott lenne a helyem.
17es pont az volt a gond, hogy szerintem rám sokkal rosszabb hatassal volt, különben az emberek nem tudnak szedni... egyszerűen kibírhatatlan volt, amit éreztem. Az orvos utána felírt egy másik fajtát, de azt mar nem merem bevenni. Egyszer majd a pszichiátrián felügyelet mellett talán képes leszek elkezdeni szedni.
"Egyszer majd a pszichiátrián"
Ez ne egyszer majd legyen. Meg lehet velük időpontot beszélni. Beszélj a pszichiátereddel erről, hogy szívesen befeküdnél.
Azóta jobban vagy? Nagyon durva amit írsz. Nekem elsőre scippát írt 5mg 19 napja szedem de közel sem voltak ilyen mellékhatásaim sőt annyi van hogy remegek reggel pupillatágulás az első kettő napba kb.. És azthiszem ennyi. Sokan írják hogy a szorongásukat felerősítette nekem nem, már az első tabi enyhítette a gyomromban lévő gombócot. Minden nap egy kicsit jobban vagyok.
A kezeletlen szorongás az első napokban durvább mellékhatással bírt. Vérzészavar, ajulásközeli állapot, hasmenés és enni sem tudtam egy falatot sem..
Engem megmentett a gyógyszer.
Relaxálok. Pihenek. Biciklizek. Tornázok. Már boltba is járok pedig elötte azt hittem vége az életemnek.
Engedd az orvosoknak hogy segítsenek. Hogy visszakapd önmagad. Szeretnék énis tünetmentes lenni. De nagyon türelmesnek kell lenni.
Mielöbbi gyógyulást kívánok!
24|L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!