Elkezdten dadogni,lassu az agyam hamar elfelejtek dolgokat Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az életkorokat úgy kapjátok meg ha elosztjuk 2-vel a 30-at.
Fiú vagyok
Mit tudok tenni hogy ez ne fajuljon tovább
2020. aug. 10. 23:07
11/17 anonim 

válasza:

És pont van egy olyan agyi rész ami egyszerre felelős a memóriáért és a beszédért.. kérlek nézesd meg egy MRI-vel a neurológián, nem CT-vel, az nem annyira részletes mint az MRI.
12/17 A kérdező kommentje:
Most megijedtem. Igen a vérnyomásom is alacsony
2020. aug. 20. 09:43
13/17 anonim 

válasza:

Mennyi az az alacsony? Lehet hogy csak a vérnyomásod miatt van
14/17 A kérdező kommentje:
Napi kétszer érzem magamon hogy hideg vagyok de amúgy nem vészes
2020. aug. 20. 22:10
15/17 anonim 

válasza:

De mennyi számokban a vérnyomásod? Vagy nem is méred? Ezt találomra nem lehet kitalálni. Érezheted magad jól életveszélyesen magas vérnyomással is, ugyanúgy mint normálissal.. mérd meg, ha az jó akkor irány a neurológia. Ha ott nem találnak semmit akkor a lelkedben van a probléma okozója
16/17 A kérdező kommentje:
Nem számolom de napi 2× lehűl a testem elvileg az az alacsony vérnyomás miatt van
2020. aug. 23. 00:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!