Depresszió fajulhat-e el olyan mértékben, hogy halálos legyen?
Azt szednem is kellene az antidepresszáns melle, ráadásul nagyobb adagban
Nem szívesen szedem ezt sem, de mar nem tudok meglenni nélküle
Én úgy vettem ki a szövegrészek összefüggéséből, hogy a 6-os válaszoló maga az öngyilkos jelölt - aki nem meri megölni magát - hanem abban reménykedik, hogy éhen pusztul szép lassan.
Éhezéssel próbálja kivonni magát a Földi Életből. Bátorsága nincs ahhoz, hogy összeszedje magát valahogyan. Inkább az önsajnáltatást választja...
Erre írtam a megoldási lehetőségek egy részét - részben saját élettapasztalatból.
De még kereshetek másfajta segítségeket is - LEGELSŐSORBAN A VÁLASZOLÓNAK CÍMEZVE - amennyiben hajlandó lenne egyéb kilábalási útvonalakat elfogadni.
Üdv: 7-es válaszoló
9-es, az antidepik hatásának kibontakozásához akár másfél hónap is kellhet. Jó esetben elég legkevesebb 2 hét.. Amíg nem kezdenek hatni, sok esetben csak rontanak az állapotodon de utána fokozatosan egyre jobb lesz tőlük. Az első felírt szer pedig csak az emberek 2/3-nál működik. Ha tényleg nagyon ramatyul vagy már nem szabad feladni a próbálgatásukat, nagyságrendel képesek javítani az ember életminőségén ha valamelyik beválik.
A frontin pedig egy undorító szar, könnyen rá lehet kattanni utána pedig borzasztó elvonási tüneteket produkál. Semmiképpen sem javasolt magában szedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!