A skizofrén személy gondolkodik azon, hogy vajon mikor múlnak el a gondolatai, eszméi?
Figyelt kérdés
Vagy annyira hisz bennük, hogy ez még sem fordul benne?2020. aug. 3. 11:50
11/13 A kérdező kommentje:
Miért vagyok illetlen? De ha így gondolod elnézést.
2020. aug. 3. 13:28
12/13 anonim válasza:
Hagyjad, full hulye. Nem erti a kerdest, tobb ilyen temanal lattam mar az ertelmetlen, provokalo valaszait.
A skizofren nem varja, hogy muljanak el a rossz, kenyszeres, negativ gondolatai, mert ezek az alapgondolatai. Nem maguk miatt a gondolatok miatt erzik magukat feszelyezve, hanem annak a tartalma miatt, o nem attol fel, hogy mi van ha skizofren, hanem, hogy az ufok elraboljak. Nem vagy skizofren meg mindig, nyugi! De ha ennyire szorongsz, kerheted pszichologus, pszichiater velemenyet is, akar a webbetegen is, en ott szoktam a nagyon zavaro, tolakodo gondjaimat megkerdezni, amik "halaszthatatlanok". :)
13/13 A kérdező kommentje:
12-es.
Akkor látom hasonló cipőben járunk.... :D
Nehéz nehéz elhinni, de egyre jobban megy... :D
2020. aug. 3. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!