Van esély hogy meggyógyít a pszichiáter?
Figyelt kérdés
Nagyon zárkózott vagyok, nem tudok kapcsolatokat kialakítani. Én nem tudom magam elképzelni úgy hogy ne ilyen legyek. Meg szerintem sokat nem fogok tudni változni úgy érzem. Pedig nagyon jó orvos, nagyon ért a munkájához. De szerintem nem lehet engem már megváltoztatni, hogy könnyen ismerkedjek. 23 éves vagyok, de nincsenek barátaim, barátnőm, és nem is volt soha.
Már annak nagyon örülnék ha barátnőt tudnék találni, de elképzelhetetlen.
Amúgy annyira szomorú hogy nekem segítei kell azért hogy ne ilyen legyek, míg másoknak maguktól megy ez:(
2020. júl. 31. 23:09
1/2 anonim válasza:
A pszichiáter senkit nem tud meggyógyítani, téged sem. Abban tud segíteni, hogy rávezet, hogy te hogyan tudnád magadat meggyógyítani. Ha ezt megérted ÉS mindent megteszel, akkor javulni fog a helyzeted. Ha nem érted meg és/vagy nem akarsz változtatni magadon, akkor nem.
2/2 anonim válasza:
Pszichiater kezel. Altalaban az orvosok. Nem gyogyitanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!