Akinek ADHD-je van, az lehet nyugis néha?
Figyelt kérdés
Azon gondolkozom, hogy van ADHD-m. Ugye gyakran/mindig több dolgot csinálok egyszerre de van amikor pár percre 10-20 csak nyugiban pihenek, szóval alig csinálok pár dolgot.2020. júl. 31. 22:06
1/7 anonim válasza:
Persze, hogy van... Sőt, segítek, ha elmúlik a szorongás valamilyen oknál fogva, egészen jó chillbe lehet lenni.
2/7 anonim válasza:
van aki mibdig nyugis. nem mibden adhds hiperaktív, van akinél csak a figyelmében van.
3/7 anonim válasza:
2
az ADD
ADHD, benne van a nevében !! :D Attention deficit HYPERACTIVE disorder.
4/7 anonim válasza:
#3 már nincs külön add. csak adhd különféle altípusokkal
5/7 anonim válasza:
hm valóban, nem figyeltem még ezt a DSM-ben
6/7 anonim válasza:
Nem minden ADHDs mutat egyforma tüneteket, van aki sose hiperaktív, inkább a csendben elkalandozó "elvarázsolt" típus
7/7 anonim válasza:
Régen ADD-nek hívták azt, én még aszerint tudtam. Nem tudtam, hogy a DSM egyberakta a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!