PMS idején öngyilkossági gondolatok?
Figyelt kérdés
Teljesen depressziós vagyok ilyenkor. Mindig előjön az öngyilkosság gondolata is. Ehhez már orvosi segítség kell?2020. júl. 26. 12:30
2/8 anonim válasza:
igen, ha ilyen problémád van, mert ennek semmi köze a PMS-hez.
3/8 A kérdező kommentje:
Egyébként, ha megjön akkor mimtha elvágták volna ezeket az érzéseket, gondolatokat. Csak is menstruáció előtt jönnek kb 1-1,5 vagy 2 héttel.
2020. júl. 26. 12:44
4/8 anonim válasza:
Premens tabletta sokaknak segített próbáld ki. Szerintem van ez így nem kell megijedni tőle ha maskor nincs. Sport is segíthet.
5/8 anonim válasza:
Tehát ezt érzed majdnem életed felében?
6/8 anonim válasza:
4 vagyok félre értettem azz hittem 1-2 nappal előtte. 2 hét minden hónapban az gáz ez nem a mensestől van. Nekem is van de csak 1-2 napig előtte azért azt nem érzem kórosnak de tenyleg a fél életed az nem mindegy
7/8 anonim válasza:
1. Vagyok. A levertség, rossz kedv, elidegenedés érzelmileg a világtól kis időre még oké 1-2 napra. Néha én is bezárkózok, filmet nézek, melóban kerülöm az embereket az ebédszünetben 1 napra. De az, hogy 1,5-2 hétig legyen valaki xarul, ráadásul úgy, hogy a saját haláláról filozófál, az már orvost igényel. Vagy alapjáraton lelkileg nem dolgoztál fel valamit vagy valami miatt a sérelmet nem tudod feldolgozni, ezért menzesz előtt jön ez ki vagy valamilyen gond van a hormonokkal.
Abba is gondolj bele, hogy ez azt jelenti, hogy minden hónap fele azzal megy el, hogy xarul vagy.
8/8 anonim válasza:
Évek óta depressziós vagyok es a duhkitoresek mindig jellemzőek voltak rám, de menstruacio előtt nem éreztem semmi különöset. Kb. 2 eve hatalmas fájdalmat erzek es egy fel eve menszesz előtt egy héttel mar csak kapkodom be a xanaxot, különben megőrülnék... sajnos nemrég borderline-nal diagnosztizáltak, ami az elmúlt hónapokban jött ki rajtam igazán. A virus tönkretett mindent, talán ez hozhatta elő. Mentális problémával függ össze, legalábbis esetemben biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!