Ez milyen fajta személyiség zavar?
Figyelt kérdés
Diagnosztizált személyiség zavaros vagyok. De konkrétan nem tudom melyikbe tartozom. Az orvos nem mondott semmi konkrétat. A záró jelentésemen sincs rajta érthetően. A tünetei a következők: nimcs önbecsülésem, utálom magamat, azt hiszem hogy mások is utálnak és így is állok hozzájuk. Nem mutatom ki az érzéseimet. Nem tudok felszabadult lenni, mindig görcsös vagyok. Folyton az jár a fejemben hogy vajon mit gondolnak rólam mások. Ha valakik beszélgetnek vagy nevetnek a közelben azt hiszem rajtam nevetnek. Nem érdemlek mást csak fájdalmat. Önsebző is voltam egy ideig. Nem különösebben visel meg ha megszakad valakivel a kapcsolat. Utálom ha hozzám érnek kiráz tőle a hideg. Nem szeretem az embereket. Mindenkire gyanakodva nézek.2020. júl. 24. 21:55
11/13 anonim válasza:
Szerintem is elkerülő személyiségzavar.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nagyon sokat segítettek a válaszok.
2020. júl. 26. 15:15
13/13 A kérdező kommentje:
Utána olvastam az elkerülő személyiség zavarnak és teljesen igaz rám amit leírtak. Köszönöm a segítséget! Aggódtam hogy antiszociális vagyok, és ezzel nem leszólni akarom aki tényleg az. Mégegyszer köszönöm a segítséget!
2020. júl. 26. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!