Budapesten sok borderline van?
Figyelt kérdés
ha igen nektek van ilyen találka helyetek, vagy társaságotok más borderlineokkal?2020. júl. 21. 21:13
1/21 anonim válasza:
Persze. Van külön kocsmánk is. borderlien-bar.hu
2/21 anonim válasza:
Tunderhegyen eleg sok volt 2 eve. Mintha mostanaban egyre tobb embert diagnosztizalnak ezzel.
3/21 anonim válasza:
Ha be tudok majd feküdni egy pesti pszichiátriára, en is ott leszek
4/21 anonim válasza:
Én kerülöm más borderline társaságát. Barátkoztam már borderessel, és nem lett szép vége, de a közepe se volt az. Elég magamat elviselnem ilyen szempontból.
5/21 anonim válasza:
Legalább 10x annyi, mint bárhol máshol, mert legalább 10x annyian lakják.
6/21 anonim válasza:
Én az vagyok. Hát nem is tudom én biztos nem barátkoznék más borderline emberrel(Mármint beszélni szívesen beszélek de elmélyíteni nem szeretném a kapcsolatot. A saját személyiségem se tudom elviselni. Ha egyszerre kettőnkre jönne rá az 5perc😬 bele se merek gondolni.
8/21 anonim válasza:
Jellemezzétek már magatokat légyszi borderesek, kíváncsi vagyok:D
9/21 anonim válasza:
Én nem hiszem hogy ez egy betegség lenne. A nehezebben elviselhető emberek cimkéje. Nagyon jó mert innentől igazolasuk van hogy elviselhetetlenek és még jobban elvárjál hogy tolerálja őket a környezetük.
10/21 anonim válasza:
Látszik nem is tudsz az egészről semmit kedves utolsó. Egyéb hülyeséget nem szeretnél még mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!