Tudtok jó pszichoterapeutát Budapesten?
Olyan valakire lenne szükségem aki ért is a dolgához, tényleg segíteni akar rajtam. Viszont olyan kellene akihez TB alapon is eltudnék menni, de nem olyan kókler, mint általában a TB-s dokik. Ha esetleg személyesen ismersz is ilyet jártál nála nagyon sokat tudna segíteni!
Borderline személyiség zavarom van.(ezt anno pszichiáter diagnosztizálta nálam, de attól, hogy gyógyszerekkel kezdett tömni semmi sem lett jobb, sőt az amúgy is szar életem még élhetetlenebb lett).
Ők teljesen ingyenesek, pszichológus és lelki segítő is van. Lehet tudnak segíteni, nagyon kedvesek. Üdv. Jobbulást!
És mennyire megy el náluk a dolog vallási irányba?
Mert abban volt részem bőven és nem kell mégegyszer
Nála próbálkozz, ő nagyon jó! Tőlem nem kért semmit a konzultációért, de nem tudom, hogy ez teljesen általános nála vagy problémafüggő, esetleg azért volt, mert diák vagyok. De az tuti, hogy nem a pénzre hajt.
#8 nem vagyok tini, de még mindig diák vagyok-ha számít
Azt nem tudod az én problémámra mennyire szakosodott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!