Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kötelességem elmondani az...

Kötelességem elmondani az üzem orvosnak hogy gyógyszert szedek?

Figyelt kérdés
Depresszióra és szorongásra szedek 2 féle antidepresszánst,de félek,hogy ha ezt elmondom akkor esetleg nem fognak alkalmasnak találni vagy a munkából fognak elküldeni emiatt.(hallottam már ilyet) egészségügyben dolgozom,szóval ezért se szeretném elmondani,hogy ne gondolják azt,hogy esetleg emiatt nem tudom elvégezni a munkám.

2020. júl. 17. 20:17
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Nem kérdezte az orvos én meg minek mondjam el,hogy ha nem is kérdezi? Ja,hogy magamnak csináljam a trutyit? Veszítsem el a munkám mert magánrendelőben egy antidepisnek nincs helye,mert biztos nem normális. Nagyon rossz ám amikor hülyének néznek azért mert gyógyszert szedsz.

Te meg aztán nagyon tudod milyen vagyok és,hogy dolgozom. Látod nálad is egyből az előítélet.

Ne haragudjon senki azért mert netán így válaszolok,de ha az ember mindenhonnan csak azt kapja,hogy Úristen antidepresszánst szed=bolond az már elég idegesítő.

2020. júl. 19. 08:37
 22/22 anonim ***** válasza:
51%

Te nagyon idióta! Azt írta mindenki neked, hogy HA KÉRDEZIK!!!!! Te eddig azért rinyáltál, hogy jaj majd jól kirúgnak ha megmondod. Azt nem mondtad, hogy a kutya nem kérdezte tőled! Ha nem kérdezik mi a büdös ló....nak mondanád el?

Egészségügyi dolgozó vagy és nem tudod milyen munkakörökben befolyásoló tényező a gyógyszered? Élő példa vagy rá, hogy milyen az, mikor valaki 2-essel szerez végzettséget.

2020. júl. 19. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!