Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Így is fokozatosan kell...

Így is fokozatosan kell elhagyni a Xanaxot?

Figyelt kérdés
Egy hétig este 1x0.25-öset szedtem. Gondolom így nem kell fokozatosan letenni ennyi adag és idő után, vagy de?

2020. júl. 10. 10:04
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Nem kell fokozatosan.

A fokozatossag az elvonasi tunetek csokkentesere van, nalad meg ezek nem fognak jelentkezni.

2020. júl. 10. 10:06
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell. Ez még iszonyatosan kevés mennyiség és idő ahhoz, hogy komoly elvonási tüneteid legyenek.
2020. júl. 10. 10:12
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Én 2 éve szedem esténként a 0.25-öst, igaz, nem minden este, csak amikor úgy érzem, hogy nehezen tudnék elaludni. Nekem a terapeutám azt javasolta, hogy fokozatosan csökkentsem az adagot. Persze én fogtam magam és nem vettem be többet. Ez működött is, leszámítva, hogy az első pár hétben alig aludtam valamit.

1 hét után még a nyaraláshoz sem lehet hozzászokni, nem, hogy a Xanaxhoz.

2020. júl. 10. 10:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ugyanaz volt a helyzet, mint az előttem szólónál.

Egyszerűen csak fogtam és nem vettem be többé. Az egyetlen bajom az alvással volt, az is csak egy ideig.

A te szervezetedtől függ, hogy hogy fogsz reagálni arra, hogy elhagyod teljesen. Én mindenképp ajánlom, hogy ne szedj ilyen szereket. Tapasztalat..

2020. júl. 10. 10:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen nem terveztem hosszú távra, tudom mivel járnak ezek a sz-rok, csak néha tényleg jobban ártana, ha nem szedné valaki.
2020. júl. 10. 10:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok. Remélem, hogy helyre jössz! Nagyon szurkolok neked! :)
2020. júl. 10. 12:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2020. júl. 10. 13:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Így nem kell :) Előfordulhat, hogy nem fogsz tudni első este olyan gyorsan elaludni, mint előtte, de ne ijedj meg. Ne vegyél be semmit.
2020. júl. 10. 17:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Volt hogy szedtem màr egyszer kétszer alvásra, de nem segített sosem. Most egy hétig nem alvás miatt szedtem. De remélem nem lesz tőle sok álmatlan éjszakám. Köszi mindenkinek a választ!:)
2020. júl. 10. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!