Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkosság mint megoldás!?

Öngyilkosság mint megoldás!?

Figyelt kérdés
Lelkileg nagyon padlón vagyok,biztos valaki írja majd ne siránkozak és szedjen össze magam... hogyan küzdőm le azt amit nem ismerek és nem tudom miért van? Ezzek az érzések vajon honnét törnek belőlem elő? Szeretnék boldog lenni! Hónapok óta próbálom összeszedni Magam mentálisan van baj, igaz már rá jöttem úgysem érti senki és nem is veszi majd komolyan gondoltam ki írom bár úgy sincsen értelme de talán... Szociális fobiám van szégyenlem és utalom magam...az segít ha bezárkózóm és az ől meg!
2020. júl. 7. 00:20
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Férfi vagy nő vagy? Hány éves vagy? Mi miatt vagy lelkileg a padlón? Ezek nélkül nagyon nehéz segíteni. Véleményem szerint keress fel egy pszichológust talán tud segíteni. Az öngyilkosság soha nem lehet megoldás hiszen nem lehet utána bizonyítani hogy valóban jobb döntést hoztál-e. Ha öngyilkossági gondolataid vannak hívd fel a 116-111 Kékvonalat esetleg tudnak segíteni ha mást nem meghallgatnak.
2020. júl. 7. 00:31
 2/8 anonim válasza:
32%
Ajánlom a csung jüan csikungot, engem ez hozott vissza a mélyből. Lelkileg segít abban h összeszedd magad, kiegyensúlyozottá válj, olyan, mint a jóga. Vannak oktatók Magyarországon is, mindenképp nézz utána, próbáld ki.
2020. júl. 7. 00:32
 3/8 anonim ***** válasza:

12 szabály az élethez

Ez még öngyilkosság előtt beleférhet, mint könnyed olvasmány.

Nekem segített. Lehet te is találsz benne valami értelmeset.

2020. júl. 7. 01:05
 4/8 anonim ***** válasza:
12%

Pár éve ugyanolyan gondjaim voltak mint neked(szintén szocfóbia), de máig büszkeséggel tölt el, hogy nem tettem meg.

Nem mondom hogy javult az életem azóta de vannak céljaim amiket el akarok érni és képes vagyok reggel felkelni anélkül hogy eret vágnék.

Keress célt az életedben, ha nincs, akkor a vágyaidat valósítsd meg.

Ha meg csak beszélgetni szeretnél, megpróbálhatunk beszélgetni, tapasztalatot cserélni.

Pszichológust pedig nem ajánlom, nekem semmit sem ért, de lehet másnak használt.

Amúgy az öngyilkosság soha nem lehet megoldás, gondolj azokra, akik élni szerettek volna, de meghaltak, hogy éreznének ha tudnák, hogy te meg csak eldobtad a sajátod?

2020. júl. 7. 01:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Szeretnék boldog lenni...de az érzéseimet nem tudom irányítani és nem hagynak nyugodni segítséget nem kérhetek senkitől
2020. júl. 7. 02:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Vállalja valamiért felelősséget, azért tegyél meg sok mindent és utána legyél rá büszke - ez is egy boldogság.

Segíts másokon. Napi 5 jó cselekedet növeli a boldogság szintet.

Adj hálát. Növeli a boldogság szintet.

További érdekességek a Science of Happiness Sorozatban.

2020. júl. 7. 15:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált bármilyen formában is! Jól esik 💪❤️
2020. júl. 10. 00:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Esetleg pszichológus/pszichiátee felkeredése?

Illetve vannak ingyenesen hívható segélyvonalak öngyilkosságok ellen specializálódva.

Ne dobd el az életed soha semmi esetben sem. Minden mélypont után jönnie kell valami jónak és annyi mindenért megéri élni.

Húgomnak is szociális fóbiája és depresszióval van diagnosztizálva pszichiáter által.

Javaslom minél előbb keress fel szakembert vagy, ha nem áll módodban, akkor lelki segély vonalat.

Kitartást és remélem minden egyenesbe jön az életedben! Ha gobdolod írj privátot és igyekszem válaszolni!

2020. aug. 2. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!