Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet segíteni egy...

Hogyan lehet segíteni egy kényszerbeteg gyereken?

Figyelt kérdés

Gyerekem,egyéb problémák mellett kényszerbetegséggel küzd. Mit tegyek? Próbáljam leszoktatni? Hagyjam rá?

Neki is rossz,de nem tud tenni ellene,és nem szeretném,ha piszkálásnak venné,ha szólok,de magára hagyni sem tudnám a problémájával.

Van ötletetek?

2010. aug. 2. 07:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Szívesen küldök címeket, csak az a baj, hogy az én gépem most beláthatatlan ideig szervízben van a töketlenkedő biztosító miatt, de amint rendbe jön, megkeresem a címeket és elküldöm. ide tegyem ki, vagy privát e-mailben küldjem el?

2010. aug. 22. 16:53
 22/24 A kérdező kommentje:

Szia! Nagyon köszönöm a segítséget!

Jó,ha ide teszed ki,hátha másnak is jól jön majd.

2010. aug. 23. 06:31
 23/24 anonim ***** válasza:

hahó, itt is vagyok.

na, az első oldal regisztrációs, ingyenes. Itt van sok topik, amiben felteheted a problémádat és az AK-os fórumozók tudnak segíteni.

[link]

Ezt az oldalt nem ismerem annyira, de sokan ajánlották:

[link]

AK iroda száma:

1/488-0118

Egészségközpont:

H, K, Sz, Cs 10-15 óráig hívható aug szünet

1/210-3991

Gedeon Elen:

1/466-353

K, Cs hívható számok de. 9-11-ig:

1/312-3944

Éjjel-nappal hívható:

333-222-111

A fenti számok egyikét se hívtam soha, de ezeken, amikor én kaptam őket, még ingyen hívhatók voltak és ingyen gyógyítottak. Lehet pár már megszűnt, de akkor ott az első weblap.

Remélem sikerrel jártok. :)

2010. szept. 2. 20:25
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszi! Megnézem!
2010. szept. 3. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!