Ez már beteges! Valaki segítsen légyszi jó tanáccsal?
Üdv!
Borzalmasan durván hipochonder vagyok. Olyan szinten, hogy produkálom a tüneteket amiktől parázom. Volt egy kellemetlen futó betegségem, majd' egy hétig ment a hasam, szerintem valami vírust/bacit kaptam be. Amíg itt volt barátom "megjavultam", semmi bajom nem lett, beállt a széklet rendesre és szerinte nem is volt semmi bajom, max a legelején csak én paráztattam rá magam. Nos, nem mond hülyeséget: 12/24-ben - nem vicc - olvasgattam az után, hogy mitől lehet ez a hasammal és a legrosszabb eshetőségek jöttek szembe persze, totálisan beszartam. Gyakorin olvasgattam megszállott módjára, kértem ki emberek véleményét, már váltakozva volt hasmenésem és normális székletem, anyám itt szólt rám, hogy valami nincs velem rendben, miért figyelgetem ennyire magamat, látja félve megyek a wc-re stb. folyton kérdezgettem, hogy most ez jó-e vagy nem, mi van ha komoly bajom van és már a falra tudott volna mászni. Ezután jött hozzám a barátom. És ennyi, elvágták a betegséget. Semmi bajom nem volt, fokozatosan kijöttem belőle, mondta is hogy ő megmondta hogy stresszelek. Elment nemrég haza, mi folytatódott ma ugyanúgy..? Komolyan már én sem hiszem el, hogy ez nem idegi alapon van. Nyugodt voltam mikor ott volt, elment és tudat alatt 100% hogy féltem, hogy nélküle megint ki fog ez jönni. Onnét is gondolnám, hogy félelem/szorongás, hogy majd kiugrik a szívem reggel is míg nem mentem wc-re, sőt utána is kattog az agyam a hülyeségen.
Erős pszichém van, egyszer ovumra azt hittem vakbelem lehet, hányingerig ijesztettem magam, nem volt étvágyam és még a hőm is felment. Egy héten át éreztem, amikor alapból 3 napig ha szoktam kb. Ott is rámszólt barátom, hogy tegyem le a telefont azonnal és folyamatosan lefoglalt engem. Szerintem ezekből valószínűsíthető, hogy ez a hasmenéses dolog lelki eredetű, mert félni kezdtem tőle.
Nem tudom egyszerűen tévedhet-e ennyi ember egyszerre, szerintetek is hipochondria ez inkább? Tanácsok? Ti ilyenkor mivel foglaljátok le magatokat? Mindig akkor van ez, ha egyedül érzem magam..
Rohadtul igazad van és ez a kis szaros ott van mélyen a tudatalattimban!
Érdekes, hogy mikor párom itt volt és full time lefoglalt, film, sorozat még a festésre is rávett, hogy csináljam mert szerettem és egyszerűen így eltűnt az emésztési panaszom.. Tehát ilyen nincs, nem? :D Tök hülyeség. És ő is épp ezt mondta, hogy a stressz durva dolgokra képes, bárhogy elő tud jönni, csak nem kéne tőle függnöm és várnom a megoldást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!