Ez lehet vajon trombozis? Akinek van tapasztalata mar esetleg kerem segitsen egy tanaccsal.
Sziasztok!
3. napja fajdogal a jobb labazaram. A terd alatt a kulso resze. Egy ponton nypmaserzekeny is. Nem piros, nem dagadt, nem melegebb, sot vekonyabb mint a masik... hazidokinal vpltam tegnap o megtapogatta de azt mondta nem erez semmi kulonoset. Terhelesre nem faj, csak akkor ha ulok vagy fekszem. :( olyan mintha beutottem / meghuztam volna, neha picit szurkal. Illetve a kulso talpelem is faj, letezik, hpgy inkabb izuleti es az sugarzik ily' modon felfele?
Koszi elore is a valaszokat!
Mennyi idos vagy? Mit dolgozol/tanulsz/sportolsz? Dohanyzol? Csaladban keringesi betegsegek?
Mikor kezd el fajni es mikor mulik el (azt irtad, fajdogal, tehat nem allando a fajdalom ezek szerint). Reggel felkeleskor, egesz nap barmikor, ha ulsz? Mikor mulik el a fajdalom, ha el kezded mozgatni?
Mit jelent, hogy "vekonyabb"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!