Hogyan tudnám jobbá tenni a helyzetem?
Barátaid tudnak erről? Ha valóban barátok, elfogadnak.
Iskolapszichológust, vagy ha van félretett pénzed akár egy sima pszichológust is felkereshetsz hátha tud valamit segíteni. Ha megkéred őket, diszkréten fogják kezelni az ügyet, meg egyébként is orvosi titoktartás köti őket.
Esetleg vannak fórumok, csoportok ahol homoszexuálisakkal beszélgethetsz. Ha csak neten kibeszéled valakinek a dolgot, aki ugyanebben a cipőben jár, már az is segíteni fog szerintem, sőt lehet hogy kölcsönösen tudjátok támogatni egymást.
Nekem lábfétisem volt (minimálisan a mai napig van, de már szinte teljesen eltűnt) és a környezetemben ez ilyen elb.szott ördögtől való dolgot jelentett, mert hát na. Szép a női láb meg minden, de akkor is. Különböző fetisiszta fórumokon beszélgettem emberkékkel a világ minden tájáról és tök sokat segített. Hátha neked is beválik :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!