Pánikbetegség esetén mi a megoldás?
Nekem a Frontin vált be, előtte Rivotrilt szedtem , de az szinte drog azt nagyon nem ajánlom.
Ha nem akarsz gyógyszert, akkor valami természetes szert, orbáncfűcseppet , vagy komlódrazsét(valeriana)vegyél bioboltból, DM ből.
Szia! Nekem a nővérem volt pánikbeteg, kb 16 éves korában...okozhatja stressz, kimerültség stb...pont a nyáron ütközött ki rajta amiko fellélegzett sok tanulás után...az orvos sok szabadidős tevékenységet javasolt neki, és azt mondta hiogy az lenne a legnagyobb gyógyir ha lenne barátja:D
gyógyszereket is szedett, szakorvos irta fel őket...egy évig szedte a gyógyszereket, szépen lassan kimaradtak a tűnetek, ma 19 éves és semmi baja, úgyhogy ne aggódj, helyre jössz!!!
amúgy tűnetek lehetnek, remegés, zihálás, ájulás, erővesztés, szédülés, hideg végtagok stb ezt azért mondom, hogy ne lepődj meg ha valamelyik jelentkezne...fontos az hogy ne agyalj állandóan azon hogy mikor lesz újabb rohamod. ha véletlenül elkap egy ilyen levegőtlenséges roham, akkor papirtasakkal beállithatod a megfelelő légzésed (papirtasakba szuszogsz)
amúgy hány éves vagy? a sok tanul
s a stressz, bármi lehet az okozója.
remélem hamarosan helyrejössz. Üdv
Anyukám egy évig szenvedett megmagyarázhatatlan izomfájdalmakkal és gyengeséggel, levertséggel.
Két doboz Enada-t beszedett és egy hónap alatt rendbejött!!!
Én nem ajánlanám a gyógyszereket. A Frontinra is rálehet szokni, hiába gyenge...A Rivotrilt felejtsük el, nagyon erős, depressziósoknak szokták adni.
Nagyon nehéz, én is ilyesmivel küzdök.
Én nyugtató teát szoktam inni, és próbálok nem gondolni ezekre, de én is elég hipohonder vagyok, és bár tudom, hogy pszichés, mégis testi okokra gondolok és félek.
Nekem reggelente, és a metrón szokott rám jönni, nem épp a legjobb...
Próbálj meg lazítani, egy nagy kád forró fürdő, vagy természetes szerek, egy új hobbi....és keress másik pszichológust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!