Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért fog el ez az érzés...

Miért fog el ez az érzés mindíg? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Miért van az hogyha suliban vagy valakivel egyedül vagyok, elkezdek feszengeni? Akárhányszor beszélnem kell valakivel egyre idegesebb vagyok (vagy inkább feszültebb) és a gyomrom is elkezd émelyegni...És ilyenkor a gyomrom olyan..fura hangokat ad...És sokan azt hiszik hogy..a szelek bántanak ilyenkor,pedíg csak a gyomrom ,,morog,,. Olyan kínos ez a helyzet.Volt már valakinek ilyen? Mit tehetnék ellene? Kérlek segítsetek. :S
2010. júl. 31. 22:10
 1/7 anonim válasza:
100%

Szerintem nem szereted az emberek társaságát.Vagy inkább nem mersz beszélni másokkal. Legalábbis ahogy leírtad magamra ismertem.Én is ilyen vagyok olyan emberek közt, akiket alig alig ismerek:/

Sajnos tanácsot nem tudok igazán adni.

2010. júl. 31. 22:13
 2/7 A kérdező kommentje:
azért köszönöm a válaszod. :)
2010. júl. 31. 22:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Én csak akkor érzem mgam feszélyezve egy kicsit,mikor előre meg van beszélve egy találkozó,vagy bármi esemény,és teljesen idegen emberekkel kell beszélnem!

mondjuk ahhoz már nagyon idegesnek kellene lennem,hogy a gyomrom hangot adjon ki!Az inkább akkor van ha félek egy feleléstől,vagy ilyesmi!

De mindenestre szerintem jól tudom leplezni,ha zavarban vagyok!

Mindeig arra gondolok,hogy felesleges feszengeni!

Jó benyomást csak úgy lehet tenni,ha önmagamat adom!

És ha valaki azt látná az arcomon,hogy egy szót is alig merek kimondani,attól sokkal rosszabbul érezném magam!

Régebben én is zárkózottab voltam, de mivel olyan gimibe mentem,ráadásul kolis voltam,ahol egy embert sem ismerek,össze kellett magam szedni,mert nem akartam,hogy nyámnyilának higyjenek,és kiközösítsenek!

Egyébként általában nyitott vagyok az emberek felé!

Legyél te is az!Merj megszólalni,kérdezni,válaszolni!

Még ha valaki hülyeséget mond(ami vicces),szerintem az is jobb annál,mintha gyámoltalan lenne,és félrehúzódna magának!

2010. júl. 31. 22:25
 4/7 A kérdező kommentje:
a beszélgetéssel nincs gond. Tök jól eltudok mindenkivel hülyéskedni. Csak egy idő után a gyomrom elkezdi ezt a morgást meg minden...és olyan kínos. :S Sokszor mikor találkozok a barátaimmal, akkor is azon izgulok hogy nehogy elkezdjen morogni a hasam, vagy valami. :/
2010. júl. 31. 22:29
 5/7 A kérdező kommentje:

és nemtudom hogy miért lehet ez.:S

Nemlehet,hogy ez valami betegség?

vagy csak túllihegem a dolgot?:S

2010. júl. 31. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem is van néha ilyen gyomor problémám.most elgondolkoztam mitől lehet....esetleg(most ez jutott eszembe) attól lehet,hogy más ütemben,tempóban veszed a levegőt mint mikor nyugodtan beszélgetsz valakivel.a levegő lehet az oka.ilyen brekegő hangot ad ki. :D
2010. aug. 2. 00:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha izgulsz, akkor a bélműködés felgyorsul. Nem betegség.

Amikor kiskoromban bújócskáztunk, nekem is voltak ilyen tünetek :) Nem betegség :)

2010. aug. 10. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!