Hogyan tudnám legyőzni a pánik rohamjaimat?
Az utóbbi 3 hónapban egy rohamom se volt,nagyon jól voltam mentálisan,de a napokban megint előjönnek. Van amikor egy fél percig van amikor több percig is eltart,de akkor azok a leghosszabb percek az életemben.
Nem az a célom,hogy örökkre eltüntessem őket,mert szerintem az lehetetlen,de ha esetleg van rá valami módszer,hogy amikor előjön akkor hogy tudjam a leghamarabb legnyugtatni magam. Esetleg,ha van valami gyógyszer amit recept nélkül is lehet kérni,de inkább olyan módszerek érdekelnek amikhez a gyógyszer nem szükséges.
Aki tud segíteni annak nagyon köszönöm szépen :).
Szia!
Sokat tudok ebben segíteni, szinte már azt mondhatom volt pánikbeteg vagyok(: és nem jártam szakemberhez.
Amit közben jó tenni, illetve kúraszerűen: citromfű teát én imádtam lefekvés előtt főleg, nekem segített. Wörischoffener Nervenpflege DM-ben lehet kapni nekem bejött. Magnézium B vitamin komplex. Nekem alvással sok gondom volt, akkor ezeket a kombókat nyomtam, plusz levendula illóolaj akár párnára csepegtetve is jó egy keveset.
Ha nappal rámtört, nekem szinte mindig egyedüllétben szokott. Olyankor ha fura ha nem, beszélek magamhoz, hogy nyugi nincs semmi gond, ez megint csak ugyanaz, az agyad csinálja semmi bajod nem lehet. Ezt mindig hajtogasd, hogy nem lehet bajod! Nem lehet belehalni, butaság! Ha úgy volt felhívtam egy barátnőm/anyum/párom dumálni és egyből jobb lett. Légzőgyakorlat is nagyon jó, lassan be, lassan ki én 4-5 másodpercig szoktam számolni. És közben mondom a szokásos dolgaim. Figyelemelterelés nálam top1. Ha nem otthon vagyok, telón valami jó app pl szókereső :D amúgy meg valami játék gépen, vagy egy jó videó ami pozitív lehetőleg. Volt hogy csak úgy nekiálltam sminkelni, körmöt csinálni lényeg hogy kösd le magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!