Frontin,egyszeri alkalom? Többi lent.
Vannak gondjaim,olyan szintű szorongás, hogy megkeseríti az életem,minden területen, es már durva fizikai tüneteket okoz. Emellett már eljutottam arra a szintre, hogy teljesen cselekvőképtelennek valok bizonyos stresszhelyzetekben, leblokkolok, es ezert nem sikerulnek a dolgaim. (Pl.vizsga). Elkezdtem járni pszichiáterhez, és felírt nekem Frontint, de eddig úgy voltam vele, hogy nem szedem, mert nagyon gyógyszerellenes vagyok, és félek a mellékhatasoktól is. Viszont tegnap óta bizonyos okok miatt olyan szinten rosszul vagyok,szorongok, hogy az már elviselhetetlen, ennélmár úgy érzem bármit is okoz, nemlehet rosszabb. Az ilyen
Sedatif pc es tarsai sajnos már nem segítenek. Napi 3x1-et írt fel doki, a 0,25-ből, de en azért tartok tőle, hogy ez sok lesz. A kérdésem, hogy ha nem kezdeném el szedni rendszeresen, hanem csak most pl.beszednék egyet, egyszeri alkalommal, mert atmenetileg nagyon rosszul vagyok, azzal nagy bajt csinàlnék? Kérlek csak komoly válaszokat írjatok, trollkodást nem kérek!köszönöm!
Pont így fogsz függni tőle, hogy csak akkor veszed be, mikor tüneteket èrzel.
Jobb dolog orvos mellett szedni és csak reggeli/ esti rutin részeként bekapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!