Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Frontin,egyszeri alkalom?...

Frontin,egyszeri alkalom? Többi lent.

Figyelt kérdés

Vannak gondjaim,olyan szintű szorongás, hogy megkeseríti az életem,minden területen, es már durva fizikai tüneteket okoz. Emellett már eljutottam arra a szintre, hogy teljesen cselekvőképtelennek valok bizonyos stresszhelyzetekben, leblokkolok, es ezert nem sikerulnek a dolgaim. (Pl.vizsga). Elkezdtem járni pszichiáterhez, és felírt nekem Frontint, de eddig úgy voltam vele, hogy nem szedem, mert nagyon gyógyszerellenes vagyok, és félek a mellékhatasoktól is. Viszont tegnap óta bizonyos okok miatt olyan szinten rosszul vagyok,szorongok, hogy az már elviselhetetlen, ennélmár úgy érzem bármit is okoz, nemlehet rosszabb. Az ilyen

Sedatif pc es tarsai sajnos már nem segítenek. Napi 3x1-et írt fel doki, a 0,25-ből, de en azért tartok tőle, hogy ez sok lesz. A kérdésem, hogy ha nem kezdeném el szedni rendszeresen, hanem csak most pl.beszednék egyet, egyszeri alkalommal, mert atmenetileg nagyon rosszul vagyok, azzal nagy bajt csinàlnék? Kérlek csak komoly válaszokat írjatok, trollkodást nem kérek!köszönöm!

2020. jún. 16. 07:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

Bajod nem lesz tole, ha nem napi 3x szeded be. A napi 3x0,25 a kezdo adag. Ido kell mire beepul ugymond es tenylegesen hat.

Nekem egy darab 0,25 ös semmit nem csinál. Se nem nyugtat le, se nem altat el, pedig sosem szedtem rendszeresen es soha nem szedtem be egynel tobbety Bar mindenki mas gondolom.

Tudom, hogy van, hogy mar az ember nem tud gyogyteakkal meg relaxacios gyakorlatokkal lenyugodni, jobban lenni, nem szorongani.

Sztm egy rovid xanax szedes keves dozisban mèg nem a vilag vege, de persze kell mellé terápia/eletmod valtas is!

Hozzaszokni pedig tenyleg konnyu, ugyhogy csak ovatosan!

2020. jún. 18. 20:38
 12/19 A kérdező kommentje:
3. napja szedem, lehet, hogy csak a placebo hatás, ennyi idő után, de nekem csökkenti a szorongást, sokkal könnyebben élek meg bizonyos szituációkat. Es én még csak napi 2x szedem, mert egyelőre segít.
2020. jún. 19. 00:16
 13/19 A kérdező kommentje:
Most nem tudom mi az Isten van. Kedd óta szedem, most már ahogy előírták, napi 3x, azóta ,,minden szép és jó volt", tényleg nem szorongtam olyan mértékben, nem voltak a fizikai tünetek sem, egyszóval tényleg tűrhetőbb napok következtek... Mindemellett nem tompultam nagyon el, annyi volt, hogy ete nem fetrengtem, forgolódtam, könnyedén álomba zuhantam, de teljesen éber, beszámítható tudtam maradni, az érzelmeim is teljesen megmaradtak, nem éreztem kiüresedést. Na most ezek, most is megmaradtak, reggel még meglehetősen jól is éreztem magam, viszont most valamiért olyan depressziós hangulatba kerültem, úgy érzem az segítene, ha ki tudnám sírni magam alaposan, nem szorongok, de olyan ,,kis szomi" vagyok, és jönnek negatív gondolatok is, emellett mivel sajnos nekem étkezési zavarom is van, eddig örültem, hogy az első napokban alig volt étvágyam, most meg falásrohamom volt, és kínoz a bűntudat. Sajnos pszichológushoz leghamarabb jövő hét vége fele jutok el,de az se biztos, pszichiterhez meg csak júliusban. A háziorvosom az aki még megért, és sokat segít (már ilyen tekintetben), de szegényt annyit bombáztam mostanában a kérdéseimmel a gyógyszer miatt, nem lenne gáz, ha írnék neki emailt, hogy ezek jelentkeznek? A pszichiátert felhívni/írni neki nem akarok, azt nem mondta, hogy kereshetem két konzultáció közt, és még csak 2 voltam nála.
2020. jún. 20. 18:50
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen normalis az elejen! Nyugi! Ha joban vagy a hazidokiddal es megnyugtat irj neki, h ezt erzed, biztos o is meg fog nyugtatni, h sajna ez normalis. Jobb lesz, probalj meg keveset befelefigyelni! Bár tudom h nehez , de jobb lesz tole!
2020. jún. 20. 18:57
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igen, jóban vagyunk. Sajnos jelenleg a családból már mindenkinek elege van a problémáimból, most a párommal is veszekszünk, bár inkább csak kiborulás, mindkettőnk részéről. Barátaim meg nem nagyon vannak, az a z 1-2 meg szintén elfoglalt.
2020. jún. 20. 19:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
tudom ilyenkor annak is nehéz, aki korulotted van. Probalj tenyleg megnyugodni es csinalj valami olyat, ami egy picit kikapcsol.
2020. jún. 20. 19:42
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást! Párommal szerencsére csak pillanatnyi összezörrenés volt, amúgy mellettem áll, és segít ahol tud. Valamivel jobban vagyok megint, és úgy néz ki, lehet meg tudom oldani az egyik problémámat, ami nyomaszt. Azért csak óvatosan merek kijelenteni bármilyen pozitív irányú változást, mert ugye a hangulatingadozások ,,természetesek", nem csak a gyógyszer miatt, az alapproblémám miatt is. De reménykedem egy szép lassú javulásban. A háziorvosommal beszéltem, nagyon rendes volt, a hétvégén írtam neki, a kiborulásom estéjén. Gondoltam, így nem zavarom, mert az emailt úgyis hétfőn majd elolvassa, aztán majd akkor visszaír valamit, erre már vasárnap válaszolt, és igen, megnyugtatott! :)
2020. jún. 24. 09:24
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Na látod!:) jó lesz ez! 🙃🤞🏼
2020. jún. 24. 23:23
 19/19 A kérdező kommentje:
Na, az egyik nagy problémám most megoldódott, hatalmas megkönnyebülés. :)
2020. jún. 26. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!