Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen munkám lehet 8 általáno...

Milyen munkám lehet 8 általánossal, ha a pszichológus szerint labilis vagyok?

Figyelt kérdés
A katonaság volt a mentőövem, nem tudok mit kezdeni az életemmel. Szerettem volna hasznos lenni. Most annyit tudok, hogy elkezdem az esti gimit, de az 4 év, addig mit csinálhatnék? Milyen munkám lehet? Eddig is mindenhonnan kiszórtak, gyárak, árufeltöltő, lovászati segédmunkás stb. 19(leszek)/L

2020. jún. 16. 18:22
 1/6 1112 ***** válasza:
67%

Szia, talán gyorsétterembe kiszolgáló

árufeltöltőt

Taxis ha van jogsid

csomagoló-dobozoló ember.

2020. jún. 16. 18:30
 2/6 1112 ***** válasza:
47%

*vagy pl hallottam még iylet; hogy a rászáradt tésztákat levakarni a pékségben a nyújtó/gyúródeszkáról talán akár

Vagy pl akár takarítani esetleg

pl akár talán kamionozni esetleg

Valahol hátha kell tyux@rt lapátolni.

áruszállítóember talán , ha van jogsid; vagy pl ilyen kifejezett futárszolgálatos; vagy akár még ebédszállító is helyekre.

2020. jún. 16. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagyonőr. Postás. Parkoló ellenőr. Sírásó. Rakodó. Takarító.
2020. jún. 16. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj véleményem szerint,hogy az idegrendszered gyenge és hamar feladod emiatt, nem tudod végezni a munkádat megfelelően az idegesség miatt

Sajnos az van, hogy minden munkahelyen vannak bunkók akár a főnökségben akár a munkatársak között akik direkt unalmukban idegesitik az embert és a sok ideg miatt az ember feladja az egész munkáját inkább csak ne idegeljék tovább ami nem egy jó döntés

Menj el biztonsági őrnek nappalra például valahová szuper vagy hypermarketbe,plázába ott nem kell a bunkó munkatársaktól tartani mert ott úgyis egyedül leszel az adott területen vagy ketten lesztek egyszerre szolgálatban

2020. jún. 16. 18:40
 5/6 A kérdező kommentje:

8 általánossal és elmebajjal biztonsági őr?

Olyan kell, ahol nem baj, ha nem bíznak az emberben, a takarító jó lesz, talán valahova felvesznek, ahol nincs sok ember.

Nem vagyok agresszív, de kiszámíthatatlan, szóval biztonsági őrnek tuti nem kellenék sehova.

Köszönöm szépen a válaszokat.

2020. jún. 17. 07:13
 6/6 anonim ***** válasza:
37%
Közmuka.
2020. jún. 17. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!