Milyen munkám lehet 8 általánossal, ha a pszichológus szerint labilis vagyok?
Szia, talán gyorsétterembe kiszolgáló
árufeltöltőt
Taxis ha van jogsid
csomagoló-dobozoló ember.
*vagy pl hallottam még iylet; hogy a rászáradt tésztákat levakarni a pékségben a nyújtó/gyúródeszkáról talán akár
Vagy pl akár takarítani esetleg
pl akár talán kamionozni esetleg
Valahol hátha kell tyux@rt lapátolni.
áruszállítóember talán , ha van jogsid; vagy pl ilyen kifejezett futárszolgálatos; vagy akár még ebédszállító is helyekre.
Az a baj véleményem szerint,hogy az idegrendszered gyenge és hamar feladod emiatt, nem tudod végezni a munkádat megfelelően az idegesség miatt
Sajnos az van, hogy minden munkahelyen vannak bunkók akár a főnökségben akár a munkatársak között akik direkt unalmukban idegesitik az embert és a sok ideg miatt az ember feladja az egész munkáját inkább csak ne idegeljék tovább ami nem egy jó döntés
Menj el biztonsági őrnek nappalra például valahová szuper vagy hypermarketbe,plázába ott nem kell a bunkó munkatársaktól tartani mert ott úgyis egyedül leszel az adott területen vagy ketten lesztek egyszerre szolgálatban
8 általánossal és elmebajjal biztonsági őr?
Olyan kell, ahol nem baj, ha nem bíznak az emberben, a takarító jó lesz, talán valahova felvesznek, ahol nincs sok ember.
Nem vagyok agresszív, de kiszámíthatatlan, szóval biztonsági őrnek tuti nem kellenék sehova.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!