Miert utàlom a nőket ?
15 válaszoló ha annyira felsőbbrendűnek tartod a női népet akkor miért a nők árulják a testüket? Miért egy gazdag pasinál paktálnak le,? Hogy talán el legyenek tartva?
Nők aljas kígyók, már a biblia is leirja az első részénél.
Szeszélyesek, nem titok tartóak.
És eggyes válaszolók akik azt mondják nem érdekli őket mit csinálnak a nők, kivel d<gnak.
Akkor semmibe veszik a társadalmat, ami egy romló tendenciát mutat.
Biztos vannak jó rendes erkölcsös nők /lányok is
Bocsássatok meg, csak egyet se ismerek.
Mellesleg nem csak a nők hiábája, maga a generáció romlott.
Férfiak is eléggé gázak, sőt.
Ez a világ butitja az embereket a nők így próbálják magukat elfogadtatni a világgal.
Nincs önbizalmuk és ha egy dekoltázsos képre jön 500 like akkor boldogok lesznek.
Le lehet szűrni a tanulságot szerintem.
Nem azokkal van a bajom akik szépek, semmi ilyesmi.
Csak nem sok megbízható nő van értsétek meg.
Ja és lehet le pontozni.
A 22-es még azt sem tudja, hogy a 'lepaktál' nem elválós.
Ezek után semminek nincs hitele, amit ír.
Tanuljon meg előbb magyarul, és utána ossza az észt.
26os válaszoló.
A lepaktálás talán nem eggyesség kötést jelent? A pRo$tik nem azt csinálják? Hmm érdekes
Jah és kösz hogy lepontoztatok
Ki beszélt itt a jelentéséről!? Azt mondtam, hogy nem elválós ige. Nem 'paktál le', hanem 'lepaktál'. Azt mondtam, hogy amíg nem tudsz helyesen használni egy szót, addig inkább ne használd sehogy, mert röhejes vagy.
Az egyezség sem két gy. Szerintem ne próbálkozz az írással, mert nagyon nem megy, és egyre nevetségesebbé teszed magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!