Miert utàlom a nőket ?
Figyelt kérdés
Nemelyikre ranezek ea a viselkedesuk irrital nagyon , es felidegesitenek szerintem 95 szazalekuk egy hulye ugyanolyan ri.anc,masnal is van ilyen ?2020. jún. 16. 12:17
11/31 anonim válasza:
Igaza van a kèrdezőnek mintha futószalagon lennènwk gyartva stílus haj szemöldök viselkedès egyforma női szemmel èn is ezt látom
12/31 anonim válasza:
Kedves kérdező nem 95% ringyó hanem mind.
Nem tudom láttad e a Wall Street farkasát ami jól bemutatja minden nő megvehető, de mind
Nekem elég rossz tapasztalatom van a lányokkal tízen éves fejjel.
Lehet a sok gyökér dolog amit át éltem.
13/31 A kérdező kommentje:
El vannak szallva maguktol ,nemelyik nem tudom mire ,undoritoak ,nagyon keves a normalis ,legtobbjuktol hanyni lehet.
2020. jún. 16. 12:52
14/31 anonim válasza:
Tizenéves fejjel marha sok tapasztalatod lehet a "nőkkel", max. kislányokkal. 😂
15/31 anonim válasza:
En például a férfiakat gyűlölöm teljes szívemből, a 95 százalékuk egy ostoba ocsmány állat, en tőlük hanyom el magam, a női nemet mindig is felsőbbrendűnek tartottam, sokkal szebbek, okosabbak es életrevalóbbak vagyunk. Minden nap hálát adok azért, hogy egy gyönyörű nő lehetek.😉 Nem is sorolnám magunkat egy fajba holmi degenerált férfiakkal. Van nagyon sok barátnőm aki ugyanígy gondolkodik, szóval nem vagy egyedül kiscsillag.😘 Na pá.
16/31 anonim válasza:
A fiatalabb, kb 18-28 közti korosztálybeli nők beszédstílusa, hangja, egész megjelenése, mozgása, mindene egyszerűen engem is irritál, borzasztóan idegesít valamiért. Én nem mondom, hogy utálom a 95%-ukat, azt meg pláne nem, hogy ribik, de én nem bírom őket elviselni se szinte. Nem vagyok irigy rájuk, de valamivel idősebb korosztály is vagyok, ráadásul mindig fiús voltam, fiúk/férfiak, vagy hozzám hasonlóan fiúsabb lányok/nők társaságát kerestem. Egyébként tényleg főként ezekre a középsulis, egyetemista, frissen egyetemet végzett korosztályra jellemző ez a számomra nagyon irritáló stílus. Nem tudom, honnan terjed ez el, vagy mi akar ez lenni, de tényleg fura meg idegesítő...
17/31 anonim válasza:
Mert szar az életed, és ezt a nőkre vetíted ki. Engem nem zavarnak amúgy az incelek, amíg a négy fal között csinálják.
18/31 anonim válasza:
Én nem tudom, mi különbség van ember és ember között attól, hogy mi van a lába között. Engem az emberek 95%-a irritál.
Te is, kérdező, már az írásodból és az elveidből látszik hogy nem vagy különb azoknál, akiket lenézel. De azt hiszed, mert az egód nagyobb, mint az agyad.
19/31 anonim válasza:
Rossz lehet neked. Én imádom a férfiakat. Legalábbis semmi bajom nincs velük.
Az ember azt kapja vissza amit ad. Gondolom így állsz hozzájuk ahogy, az eredmény meg magáért beszél.
20/31 anonim válasza:
#11 ezt nevezik divatnak... de ez nem újkeletű dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!