Nagyon rossz a közérzetem, a kicsi péniszem miatt. Mit tudnék csinálni?
"nem tudom, hogy ott lefeküdt-e a fiúval, mert ha igen, akkor valszeg elég magasra állította a ,, mércét'' "
Most komolyan, nálatok abban a városban mindenkiről közszájon forog, mekkora a pöcse?
Egyébként a lényeget tényleg elmondták előttem a mérettel kapcsolatban (1: átlagos méretű szerszámod van, 2: a csajokat nem érdekli annyira, hogy milyen és mekkora, mint ahogy azt a pasik hiszik). Én annyit tudnék hozzátenni, hogy amíg így állsz hozzá fejben, hogy hú, szörnyű érzés belegondolni, hogy ez és az lesz, addig le se érdemes feküdnöd vele, mert nettó kudarc lesz, és az már végképp el fogja venni az önbizalmad.
Ahány férfi, annyiféle pénisz, ahány nő, annyiféle hüvely. Egy csomó nőnek egyáltalán nem kényelmes, sőt fájdalmat is okozhat egy túl hosszú vagy egy túl vastag hímvessző. Egy csomó nő meg nem tud elélvezni hüvelyi úton, tökmindegy, mekkora uborkát húzogatnak benne. Úgyhogy ha nem is a méreteid miatt, de a nők miatt mindenképp érdemes lenne elsajátítanod a csiklóizgatásos szexet. https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Itt meg megnézheted, hogy egyáltalán nem kullogsz hátul a statisztikában: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
És én is egyetértek azzal, hogy egy pszichoterápiára érdemes lenne benevezned, mert az ilyen mértékű önértékelési problémák majdani kapcsolataidra is árnyékot vethetnek. Talán újat mondok, de alacsony önértékelésed nem a péniszedtől van, ez csak egy csámcsognivaló a már alapból alacsony önértékelésednek. Úgyhogy érdemes lenne ezt a gyökerénél kezelni, arra meg leginkább egy képzett pszichoterapeuta tud rávezetni, hogy hol keresd.
Egyébként mielőtt lefekszetek, nem árt eljutnia odáig a kapcsolatnak, hogy tudjátok a másikról, hogy szűz-e vagy sem. Ha pedig az, akkor az egész parád fölösleges, mert a tiéd lesz az első pénisz, amit lát, és akkor mindenképp hatalmasnak fog tűnni. Sőt, első szexnél jobb is, ha kisebb.
Ha pedig volt pasival, akkor is, ahogy mondták előttem, nem lehetett túl jó élmény. Másrészt tényleg csak a pasik parázzák túl a méret dolgot, nőt nem hallottam még ezen lovagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!