Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon rossz a közérzetem, a...

Nagyon rossz a közérzetem, a kicsi péniszem miatt. Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés
Van egy lány. Elkezdtünk beszélgetni, már találkoztunk is, és csak így gondolatban továbbvittem, az eseményeket. Tudni kell rólam, hogy nagyon kicsi a péniszem. 13 cm. Kb 11 éves lehettem, amikor előjött bennem az, hogy már akkor is nagyon kicsi volt, 11 éves korom óta minden egyes nap előjött bennem az a gondolat, hogy kicsi. Most vagyok 16. Visszagondoltam, és tényleg nem volt olyan nap amikor ne gondoltam volna erre. Emiatt, kissé visszahúzódó és introvertált lettem. Ha majd eljut oda a kapcsolatunk, hogy lefekszünk egymással, szörnyű érzés már belegondolni is, hogy mi lesz ha nem lesz elég neki. Ahogy a lányokat ismerem, továbbmondja egy barátnőjének, az egy másiknak, és a fél város már tudni fog róla. Meg mi lesz hogyha semmilyen lánynak nem lesz elég. Szörnyű belegondolni. Tegnap jött elő ez a gondolat, és azóta nem eszem, rossz a kedvem mindig mindenkivel, sehogyan nem tudom a gondolatot kizárni a fejemből.

2020. jún. 14. 13:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

"nem tudom, hogy ott lefeküdt-e a fiúval, mert ha igen, akkor valszeg elég magasra állította a ,, mércét'' "

Most komolyan, nálatok abban a városban mindenkiről közszájon forog, mekkora a pöcse?

Egyébként a lényeget tényleg elmondták előttem a mérettel kapcsolatban (1: átlagos méretű szerszámod van, 2: a csajokat nem érdekli annyira, hogy milyen és mekkora, mint ahogy azt a pasik hiszik). Én annyit tudnék hozzátenni, hogy amíg így állsz hozzá fejben, hogy hú, szörnyű érzés belegondolni, hogy ez és az lesz, addig le se érdemes feküdnöd vele, mert nettó kudarc lesz, és az már végképp el fogja venni az önbizalmad.

2020. jún. 14. 15:13
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

Ahány férfi, annyiféle pénisz, ahány nő, annyiféle hüvely. Egy csomó nőnek egyáltalán nem kényelmes, sőt fájdalmat is okozhat egy túl hosszú vagy egy túl vastag hímvessző. Egy csomó nő meg nem tud elélvezni hüvelyi úton, tökmindegy, mekkora uborkát húzogatnak benne. Úgyhogy ha nem is a méreteid miatt, de a nők miatt mindenképp érdemes lenne elsajátítanod a csiklóizgatásos szexet. https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Itt meg megnézheted, hogy egyáltalán nem kullogsz hátul a statisztikában: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

És én is egyetértek azzal, hogy egy pszichoterápiára érdemes lenne benevezned, mert az ilyen mértékű önértékelési problémák majdani kapcsolataidra is árnyékot vethetnek. Talán újat mondok, de alacsony önértékelésed nem a péniszedtől van, ez csak egy csámcsognivaló a már alapból alacsony önértékelésednek. Úgyhogy érdemes lenne ezt a gyökerénél kezelni, arra meg leginkább egy képzett pszichoterapeuta tud rávezetni, hogy hol keresd.

2020. jún. 14. 15:14
 13/19 anonim ***** válasza:
93%

Egyébként mielőtt lefekszetek, nem árt eljutnia odáig a kapcsolatnak, hogy tudjátok a másikról, hogy szűz-e vagy sem. Ha pedig az, akkor az egész parád fölösleges, mert a tiéd lesz az első pénisz, amit lát, és akkor mindenképp hatalmasnak fog tűnni. Sőt, első szexnél jobb is, ha kisebb.

Ha pedig volt pasival, akkor is, ahogy mondták előttem, nem lehetett túl jó élmény. Másrészt tényleg csak a pasik parázzák túl a méret dolgot, nőt nem hallottam még ezen lovagolni.

2020. jún. 14. 15:54
 14/19 anonim válasza:
4%
16 évesen orvosi segítség is létezik. Igazság szerint a szülők feladata lenne, hogy figyeljenek erre. Persze egy harmonikus családban...
2020. jún. 15. 10:43
 15/19 anonim ***** válasza:
84%
Én nő vagyok de soha nem a méret számított 13cm amúgy is átlagos csak ti férfiak reagáljátok túl. Az a fontos, hogy jó legyen a nőnek vagyis elélvezzen.
2020. jún. 15. 17:17
 16/19 anonim ***** válasza:
6%
Remenykedj h no meg.a 13nem atlag-az a 15,de az se sok.aki azt mondja nem a meret szamit,nem bas**** meg jot.
2020. jún. 23. 21:08
 17/19 anonim ***** válasza:
84%
#16 Elég szégyen, ha ennyire tudatlan vagy és így osztod az észt. Vigyázz, mert a végén neked nem marad...
2020. jún. 23. 21:16
 18/19 anonim válasza:
77%
Hidd el kicsi pénisszel is lehet fantasztikus örömöket okozni! Sokszor inkább a nagy zavar. Persze mindenkinek más az igénye. De mint normálisan gondolkozó nőként mondom, ha az előjátékban jó vagy, onnantól a péniszméret nem számít.
2020. júl. 6. 06:30
 19/19 A kérdező kommentje:
Viszont, a vastagsága is kicsi, az mennyire baj? (12 cm kerület)
2020. aug. 27. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!