Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Érzelmi alapon egy falat nem...

Érzelmi alapon egy falat nem megy le a torkomon? Valami orvoslás?

Figyelt kérdés

3 hete érzelmi alapon képtelen vagyok normálisan táplálkozni, korábban jóétvágyam volt mindent megettem, de az utóbbi időben semmi kedvem sincs enni, már attól jóllakok ha meglátom az ételt. A lelki okok: valaki aki nagyon tetszett és udvarolt nekem, durva megjegyzést tett rám a hátam mögött. Hogy milyen ronda vagyok. Kerek mellű, vékony derekú homokóra vagyok, de már kezdek aggódni mert fogytam 3 kg.ot. Mit tegyek hogy újra legyen étvágyam, tudjak enni, mit egyek? Kérlek. Segítsetek.

Nem akarok étkezési zavaros lenni, lehet összeszűkült a gyomrom. Napi menüm 11kor kelek két szelet rozskenyér, sok zöldséggel, ebéd 16kor egytál étel kenyér nélkül gyümölcsökkel, este egy kifli vagy olajos magvak. Olyan rossz ez így. Mi lesz így velem, mik lehetnek az elrettentő következmények?

23 L 169 cm 55kg

2010. júl. 31. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
menj sportolni, megjön az étvágyad
2010. júl. 31. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Nemtudom mert én is így vagyok pár napja,h alig bírok enni, meg néha hányingerem van meg olyan mintha tele lennék...

Én is a lelki dologra gondoltam.

2010. júl. 31. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez Neked kevés?

Én egyszer eszek egy nap, este. Kenyeret, krumlifélét abszolút nem eszek.

Szerintem ne aggódj!

Napi egyszeri evés bőven elég, ha változatos!

2010. aug. 2. 10:57
 4/5 anonim ***** válasza:
10:57 majd pár év múlva az egyszeri evészet koplalás után ne gyere vissza rinyálni, hogy tönkrement az egészséged
2010. aug. 2. 11:00
 5/5 anonim ***** válasza:

De a kérdező mint írta, 3 szor eszik egy nap, igen változatos ételeket. Mi ezzel a probléma? Ha többet enne, akkor azért írna mert fogyni akar.

Nem helyes ahogy én eszek, de itt nem rólam van szó!

"Napi menüm 11kor kelek két szelet rozskenyér, sok zöldséggel, ebéd 16kor egytál étel kenyér nélkül gyümölcsökkel, este egy kifli vagy olajos magvak."

Kérdem én, mi kell még a helyes étrendhez? Minden vitamin van benne, napi 3 szor, mi ezzel a baj? Más örülne, ha...

Szerintem ezen nem kell aggódni! Örülnék, ha tudnék ennyit enni :-)))

2010. aug. 2. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!