Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mindig is sokat ettem, de...

Mindig is sokat ettem, de néhány hete alig bírok valamit leerőltetni a torkomon. Lehet, hogy beteg vagyok?

Figyelt kérdés

Most visszagondolva egészen rémisztő, hogy mennyivel kevesebbet ettem az előző hetekben, mint szoktam. Éhesnek éreztem magam, de mégsem bírtam enni. Tegnap viszont gondoltam egyet, rendeltem egy pizzát, és fel is zabáltam, míg rosszul nem lettem. Ma délelőtt megint nem ettem semmit, d.u. megint rosszullétig.

Kezdek megijedni. :S Ez még "belefér"? Mi tegyek?

Azt még hozzátenném, hogy reménytelennek tűnő szerelemmel küszködöm, szóval ez lehet a dolog lelki háttere.

2008. márc. 8. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen,lehet lelki eredetű a dolog.

Csak és kizárólag akaraterővel lehet megoldani.Én is voltam így,csak én akkor semmit nem ettem,és a szobatársaim úgy tunkoltak belém néhány falatot,hogy össze ne essek.Ennek következtében legyengült az immunrendszerem.Mindenképpen próbálj meg enni.A csoki egész jó hangulatjavító lehet,csak rá ne szokj:)Próbálj meg helyre jönni.

2008. márc. 9. 09:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én egy évig reménytelen szerelmes voltam egy fiúba, és nem tudom, hogy éltem túl, én se ettem gyakran vagy épp szétzabáltam magam, mikor hogy, teljesen tönkrementem. felejtsd el a fiút, ha nem szeret, kérlek... értékes embereket és időt vesztegetsz el vele az életedből, csak tönkretesz... tudom, hogy nem könnyű, de szerintem tisztázd vele, hogy szeret-e téged vagy nem, és ha nem, akkor már nem lesz olyan nehéz elfelejteni, de az, hogy áltatod magad, reménykedsz, nem vezet jóra...
2008. márc. 9. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!